Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bilannonse


#2

Kirsebær sa for siden:

Og han insisterer liksom på å skrive en enorm avhandling også. :knegg: Han kunne, for å være snill med seg selv, kuttet ut halve teksten.


#3

Jenna sa for siden:

Stemmer i sammen med Autofil: :iiik:


#4

jolie sa for siden:

Til atten tusen kan man ikke forvente mer, synes jeg :niks:

Spøk til side: kan dette være en av de mange som kom seg gjennom skolen uten å lære å lese og skrive særlig godt?

Jeg skjønte alt i sitatet til Autofil :tøff:


#5

Ibidelma sa for siden:

Uff :skratte: meca nomen - vi gjør ditt bil-liv enklere ;)


#6

Sola sa for siden:

Uff, slitsomt å lese. Jeg kjøper ikke den bilen der, for å si det sånn.


#7

Hønni sa for siden:

Jøye!


#8

Chablis sa for siden:

Jeg synes det er litt dårlig gjort å henge han ut på denne måten jeg da. :sparke:


#9

Carrera sa for siden:

Ok, en ting er å ha problemer med rettskriving, men han burde kanskje ha innsett problemene sine selv, og fått noen til å hjelpe seg med å skrive annonseteksten. En så elendig skrevet tekst skremmer jo evt kunder langt vekk.


#10

jolie sa for siden:

Det kan jo hende han er for stolt til det. Å slite med å lese og skrive er flaut for mange, og derfor velger de å ikke informere andre om den siden av seg. Istedet unngår de å havne i situasjoner der de må lese eller skrive.

En slik annonsetekst skremmer vel bare bort de som ikke gidder å prøve å lese det som framstår som kaudervelsk. Man er jo ikke automatisk en tjuv og kjeltring fordi man skriver dårlig - eller heter Ronny for den saks skyld.


#11

United sa for siden:

Enig med Minni her. Det er dårlig norsk, det er uomtvistelig.

Men ville dere som kritiserer følt det riktig å si face to face at han skriver utdårlig? Eller tar dere det for gitt at han, eller noen han kjenner, ikke leser her? Eventuelt gir blaffen?


#12

Carrera sa for siden:

Ja, det er nok ikke enkelt å skulle innrømme at man har problemer med rettskriving. Det være seg om han ikke kan språket vårt så godt, eller om han har dysleksi.

Men dessverre så er det nå en gang slik at en tekst har stor betydning. Det ser man både i annonsetekster og søknadstekster. På en eller annen måte så er teksten med på å danne et bilde av den som skriver, og blir dermed avgjørende for utfallet. Skriver man en jobbsøknad med et elendig språk, så er det nok mange som forkaster den søknaden, og som her; skriver man en bilannonse med elendig språk, så er det mange som ikke gidder ta kontakt, selv om det er den rette bilen.

Teit ja, men slik er det dessverre.


#13

Ibidelma sa for siden:

Uansett lese og skrivevansker.... Han skal jo i grunn ha mer for bilen enn hva den sannsynligvis er verdt, fordi han har kjøpt bildeler på Mekonomen og ikke Biltema, og at han har jobbet masse med den. . .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.