Ikke le av meg. Jeg er ikke et kjøkkenmenneske. Jeg verken baker eller kokkelerer så veldig til vanlig. :flau:
Men jeg baker altså noe så avansert som en langpannesjokoladekake, og skal ha sånn sjokoladesmørkrem oppå. Kan jeg ordne kremen og ta den på i dag? Bør jeg vente med kremen til i morgen? Den skal serveres i barnebursdag til Poden i morgen etter barnehagen. Poden blir 5. :stolt:
Det er lurt å vente med kremen til kaken er ORDENTLIG kald. Hilsen hun som alltid ødelegger pga utålmodighet.
Så..om du kan...gjerne kake i dag, krem i morgen. :)
Selvfølgelig kan du lage den i dag!! :tullerdu: Mener du at du i alle år har trodd at andre foreldre står opp grytidlig, ikke bare for å servere vidunderbarnet bursdagsfrokost og gaver på senga, men også for å montere eventuelle barnehagekaker?!
Smør på kremen, du, og se om du får plass til den i kjøleskapet.
Myrsnipa: Jeg har fått med meg at jeg bør vente til kaken er helt, helt kald. Jeg har nemlig forsøkt et lignende stunt før. Med varm kake. :not so good:
Kanina: Jeg så for meg at det ikke var noe stress for andre foreldre å "slenge sammen en kake og fikse noe smørkrem". For det høres ut som om det er det som skjer. Jeg må lese oppskrift, finne fram ting, dobbeltsjekke at ting blir riktig og sånn, så det tar litt lengre tid. :knegg:
Pleier ikke å dynke den. Men har du tenkt på hvordan du oppbevarer den til i morgen? Vanligvis har jeg en pose, folie eller noe over så det ikke blir kjøleskapsmak, og det kan fort "dette ned" på kaka og ødelegge utseendet på kremen...
Ellers har jeg et par ekstremt lette oppskrifter på sjokoladekake hvis du har behov for å skryte på deg hjemmelagd fra bunn. :D
Jeg hadde 5-åsdag i dag og laget hele kaken ferdig i går. Oppbevarte den i kjøleskap. Muffinsene ble laget i dag for de holder seg ikke så godt synes jeg.
Jeg pleier å hive en del kanel i røren til disse langpannesjokoladekakemiksene (ender alltid opp med det pga. intolerante gjester) og gjestene pleier å spørre om oppskriften. :overlegen: Vi lager dagen før og plasserer i kjøleskapet etter pynting uten å dekke til.
Noen kaker blir bedre av å bli laget ferdig en dag eller to før de skal spises. Som om man klarer å vente med å hive seg over en ferdiglaget kake liksom. :knegg:
Høres ut som en gøy bursdag. Mini var på Metro lekeland i dag i bursdag til en tidligere nabogutt. Han var utslitt da han kom hjem og sovnet før hodet traff puta. Bonus x 2 for meg, først fri i nesten to timer, deretter tidligkveld uten noe mas.
Jeg bruker å lage sjokoladekake fra bunn av som er veldig god. Men jeg smører på sjokoladeglasuren mens kaken ennå er varm, og det blir perfekt resultat. Men glasuren er laget av smeltet smør, med melis, kakao, vaniljesukker, litt kaffe og ett egg i, og er ennå lunken mens jeg smører den på den varme/lunkne kaken.
Har fått mye skryt for den. :)
Ikke hvis du har lite nok! Har du for eksempel prøvd å koke opp 1 liter kirsebær, 1 dl sukker og en teskje kanel og ha over vaniljeis mens det ennå er lunkent? :dåne: