Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det melis om ikke er ren sukker?

#1

Honda sa for siden:

Turbo har fruktosemalabsorpsjon, det vil si at han ikke tåler fruktose.
Sukker er 50% fruktose og 50% druesukker.

Han tåler druesukker og Splenda og sånn med blått lokk på rema som smaker falsk søning. Han tåler ikke bjørkesøting ,Sukrin, fruktose og vanlig sukker.

Jeg har lyst å lage sjokoalde kake med sikkelig glasur ikke bare kokoesjokolade uten sukker og smør. For den glasuren blir stein hard etter en tur i kjøleskapet.. Og da når man skjærer i den så knekker hele glasuren. Ungene synnes det er kjempe godt men jeg er litt lei øddelagt kake...


#2

m^2 sa for siden:

Jeg har vært og diskutert fruktosemalabsorpsjon med en lege idag og lurte på hvorfor sukrin ikke går? :nemlig: Rett og slett fordi jeg er nysgjerrig.

Ellers kan jeg dessverre ikke hjelpe deg... (du kan bruke kokosolje i glasuren for å få den mykere forøvrig :jupp: )


#3

Honda sa for siden:

Vi har testet det ut.
Jeg bruker trubo som test bojekt :fnis: Og han tåler det ikke.
Men har ikke prøvd melis sukrin på kake. kan jo prøves.. For er jo ikke såååå mye som skal i:knegg:

Mamma tåler heller ikke fruktose, og jeg tåler ikke frukt noe spes godt. Ilag med alt annet jeg ikke tåler:sukk:

Hms.. kan vi bruke kokosolje? :nå ble jeg usikker:


#4

m^2 sa for siden:

Hm. Kokos er kanskje en frukt det :gruble: Men det er vel ikke nødvendigvis fruktose i kokosolje eller? :vetikke:
uansett - en olje som stivner litt. Smør kanskje også går?


#5

lucifine sa for siden:

Kokos er da en nøtt? Kokosnøtt? :vetikke:


#6

Honda sa for siden:

Har prøvd med smør. Sist hadde jeg 2 kokesjokolade plater og 200 gram smør og litt kaffe og enda stivnet det.

Kokosolje går sikkert greit. Går jo ann å prøve :)
Takk for tipset:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.