Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan danderer jeg melon og serranoskinke så det blir pent?

#1

m^2 sa for siden:

Ellers har jeg vanlig skinke også - kansje det er bedre...?
Men jeg synes det blir seende så klønete ut. Hvordan skal jeg dandere?
Har masse urter og jordbær osv å pynte med.

Det skal ikke være i store mengder.


#2

Candy Darling sa for siden:

Jeg pleier å brette skinken i en bølge slik at den ser ut som hvitost i en TINE-reklame, liksom, og legge den oppå hverandre nedover, litt som en vifte. Et salatblad under øverst og melonen nederst med jordbær/perletomater/whatnot. Jeg skjærer opp melonen i skiver og så i biter som ligger på skallet, men det er fint med cocktailpinner også.



#4

torsk sa for siden:

Will it blend? :nemlig:


#5

m^2 sa for siden:

Det skal liksom brukes til tapas, Veronal, så det blir litt for schvært liksom. Det er sånne bilder jeg også har funnet :nemlig:

Scarlett - lurer på om jeg får til det der - høres ut som noe!


#6

Veronal sa for siden:

Hva med melonkuler (eller firkanter hvis du ikke har melonjern :overlegen: ) - som tres på en cocktailpinne og en skinkebit som bølges på pinnen (altså at pinnen tråkles gjennom skinkebiten på langs)?


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Sånn pleier jeg å gjøre det når jeg ikke er gravid og kan spise serranoskinke som er det beste jeg vet :snurt: :fnis:


#8

m^2 sa for siden:

...pinne ja. Det kan jeg kjøpe!


#9

Dragen sa for siden:

Coctailsverd? Serranosjørøvere?


#10

m^2 sa for siden:

:skeptisk:
bilde?! :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.