m^2 sa for siden:
Ellers har jeg vanlig skinke også - kansje det er bedre...?
Men jeg synes det blir seende så klønete ut. Hvordan skal jeg dandere?
Har masse urter og jordbær osv å pynte med.
Det skal ikke være i store mengder.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
m^2 sa for siden:
Ellers har jeg vanlig skinke også - kansje det er bedre...?
Men jeg synes det blir seende så klønete ut. Hvordan skal jeg dandere?
Har masse urter og jordbær osv å pynte med.
Det skal ikke være i store mengder.
Candy Darling sa for siden:
Jeg pleier å brette skinken i en bølge slik at den ser ut som hvitost i en TINE-reklame, liksom, og legge den oppå hverandre nedover, litt som en vifte. Et salatblad under øverst og melonen nederst med jordbær/perletomater/whatnot. Jeg skjærer opp melonen i skiver og så i biter som ligger på skallet, men det er fint med cocktailpinner også.
Veronal sa for siden:
torsk sa for siden:
Will it blend? :nemlig:
m^2 sa for siden:
Det skal liksom brukes til tapas, Veronal, så det blir litt for schvært liksom. Det er sånne bilder jeg også har funnet :nemlig:
Scarlett - lurer på om jeg får til det der - høres ut som noe!
Veronal sa for siden:
Hva med melonkuler (eller firkanter hvis du ikke har melonjern :overlegen: ) - som tres på en cocktailpinne og en skinkebit som bølges på pinnen (altså at pinnen tråkles gjennom skinkebiten på langs)?
Mrs. Longbottom sa for siden:
Sånn pleier jeg å gjøre det når jeg ikke er gravid og kan spise serranoskinke som er det beste jeg vet :snurt: :fnis:
m^2 sa for siden:
...pinne ja. Det kan jeg kjøpe!
Dragen sa for siden:
Coctailsverd? Serranosjørøvere?
m^2 sa for siden:
:skeptisk:
bilde?! :D
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.