Storesøster har vært hos ei venninne og spist denne pastasalaten, og hun spurte faktisk om hva det var i. Så godt likte hun den, og den er virkelig god og frisk.:riktig:
Det man trenger er:
Kokt og avkjølt pasta, penne el.l.
Kylling (stekt, selvfølgelig) i biter
Vannmelon i biter
-og pesto.
Jeg har ikke oppskrift med mengder, men vi hadde den i dag, bare satte alle ingrediensene på bordet og så blandet man det slik som man ville selv. (De minste ville ikke ha alt blandet, så det var det mest lettvinte i dag).
Knallgodt!
(Jeg tenkte litt på at det burde vært noe mer grønnsaker i, og jeg tar gjerne imot tips på hva som kan fungere.)
Høres snadder ut. Jeg er avhengig av å ha noe friskt i slike salater, så jeg bruker oftest ananas eller kiwi, evt. eple. Vannmelon var ikke dumt.
Vi har ofte "kyllingplukk", som vi kaller dette, til middag. Jeg ville hatt fetaost oppi, helst ikke disse marinerte typene. Og gjerne sprøstekt bacon, det er godt i kyllingsalater. Samt cherrytomater, agurk, rød paprika, oliven og gjerne også smørstekt asparges toppet med parmesan. Det er det vi pleier å ha til, i skåler rundt på bordet. Aspargesen har vi helst bare nå på denne tiden da, har fått litt dilla i det siste.