Har forsøkt å søke litt, men finner ikke noe godt svar. Vi flyr til USA i dag, via Amsterdam - SAS til Amsterdam, KLM videre fra Amsterdam til New York.
Hvordan er det å ta med egen mat? Dvs. mat som er hjemmelaget, ikke kjøpt på flyplassen? Vi har en del rester igjen fra middagen i går, og mannen min er ganske kresen, så jeg lurer på om det er greit å ta med en boks av den middagen fremfor å kjøpe dyr niste?
SAS vet jeg ikke er noe problem, men har noen peiling på dette ifht. KLM??
Du får ikke ha med ting som er "flytende" gjennom sikkerhetskontrollen. Det gjelder også mat. De ser gjennom fingrene med babymat, men jeg tror IKKE at de tar samme hensyn til en kresen, voksen mann. :fnise:
Joda, det er lov. Vi hadde med minst 30 påsmurte knekkebrød, frukt og brødskiver da vi dro til USA rett før jul. Alt sammen gikk fint gjennom sikkerhetskontroll både i Oslo ogpå Heathrow.
Har aldri prøvd meg på middagsrester, men har da hatt med druer, kjeks, sjokolader og melon uten at det var noe problem.. (men det var til poden dog..)
Det bør ikke være noe problem å ta med egen mat, så lenge den ikke havner i kategorien 'flytende'. Det kan jo være lurt å safe med å kjøpe med seg baguette e.l. på Schipol.
Vi fløy til California via Heathrow i fjor, og hadde med matpakke og frukt, det gikk helt fint. MEN husk å ikke ta med eventuelle rester av flyet i USA; vi ble sendt i en egen kø og ble grundig utspurt og skult på fordi vi hadde glemt oss og hadde med resten av matpakken. Det var ikke populært, hverken karbonadene eller bananen.