Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruppefotografering på Solastranden

#1

Fibi sa for siden:

Jeg har fått mitt første "fotografoppdrag". :knegg:

Søsteren min og venninnegjengen har lyst til å få tatt noen gruppebilder, og har vurdert fotograf. Men det koster jo penger, så søs spurte meg om jeg var interessert i oppdraget, hvilket jeg selvsagt er.

Så da trenger jeg litt ideer. Hvordan bør de kle seg? Hvordan bør jeg tenke oppstilling/posering? Vinkler? Mot havet? Mot sanddynene? Begge deler?

Tenkte at jeg kunne ta flere forskjellige typer bilder i forskjellige vinkler, og med forskjellig "feeling". Noen tøysebilder, noen "kunstneriske" (om jeg skulle få det til) osv.

Alle tips, råd og ideer mottas med stooor takk. Om dere har eksempelbilder hadde det vært ekstra fint. :D


#2

Fibi sa for siden:

En ide jeg har er å ha alle jentene stående med ryggen mot kameraet, gjerne i solnedgangen, med bukse/skjørt brettet opp, litt ute i vannet. Hadde det vært noe?


#3

Mauser sa for siden:

Akt. :nemlig:


#4

Isolde sa for siden:

Husk at vist du tar bilde mot solen må du bruke blits.


#5

jolie sa for siden:

Fullstendig oppbrukt, men jeg synes det er pent med lyse jeans (gjerne med oppbrett) og hvit skjorte på gutter/menn og hvite kjoler på jenter/damer. Classic klisje :knegg:

Men ikke for mørke farger på klær, tenker jeg. Lyse, lette sommerklær som gjerne flagrer litt om det er vind. Barbeint seffers.

Stable alle på rekke og rad, eller bare et par tre stykker - og ta bilde av bare, sandete føtter der bakgrunnen er ufokusert.


#6

Enhjørning sa for siden:

Få dem til å late som om de er ei jentegruppe á la PCD, TLC, All Saints og den sorten, og få dem til å posere som om det var coveret på plata elle promobilde for videoen.
Med en god porsjon humor, seff. :knegg:


#7

Smoothie sa for siden:

Er det bare sand og ikke steiner der? Synes det er fine bilder der folk går/balanserer/klatrer på steiner.
Om det er på kvelden og litt mørkt kan det være kjempefint med hvite/lyse klær, som gjerne kan flagre litt i vinden hvis det er det.
Om dagen synes jeg det kan være fint med litt mere fargerike sommerklær.


#8

ullmor sa for siden:

Kopiere en av statuene i Vigelandsparken!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.