Svaret er at det er veldig individuelt, så det finnes vel egentlig ikke noe sikkert svar. I boka Bedre uten brød (som jeg har stor tiltro til, det er Bibelen min) sier legen Wolfgang Lutz at man kan gå opp til ca. 70 gram netto karbohydrater per dag samtidig som man spiser så mye fett og proteiner man vil. Jeg vil tippe de fleste lander på rundt 50-70, mens mange må enda mer ned. Du må bare prøve deg frem, men jeg ville holdt meg unna raske karber og brukt karbene på grønnsaker og evt. bær og nøtter, og holdt meg under 70 gram.
Takk, Iset! Jepp, jeg bruker karbene mine på å spise de grønnsakene jeg vil, og litt nøtter. Da kan jeg sikkert bruke litt fett i allefall, og så heller bruke mer hvis jeg blir tappet for energi.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.