Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til kjekt, lite digitalt kamera?

#1

Isbjørn sa for siden:

Vi har digitalt speilreflekskamera, men jeg kunne tenkt meg et lite veskekamera. Føler jeg har null peiling på dagens digitale kamera. Hva er bra for tiden?


#2

D'Arcy sa for siden:

Vi har Canon Ixus 100 og er strålende fornøyd med det som "veskekamera". Det tar gode bilder og er veldig lite og nett.



#4

Luvi sa for siden:

Jeg skulle også kjøpt meg et lite kjekt lommekamera som tar fine bilder frem til jeg får råd til speilrefleks så her vil jeg følge med om det kommer flere gode tips. :)


#5

Shamu sa for siden:

Har samme "problem". Vi er også på utkikk etter ett "veskekamera" som er bra.


#6

Isbjørn sa for siden:

Speilrefleks er veldig bra, men jeg velger ofte bort det å ta med kameraet fordi det tar så stor plass.




#9

D'Arcy sa for siden:

Vi har hatt 3 Olympus som vi egentlig der og da har vært veldig fornøyd med, men det var inntil jeg fikk Canon Ixus. Nå sverger jeg til det. Ikke minst fordi det er så lite og hendig.


#10

løve70 sa for siden:

Vi kjøpte nettopp et Canon Ixus 210. Veldig greit, lite kamera.


#11

Isbjørn sa for siden:

Dette så fantastisk ut. Vanntett, støtsikkert og frostsikkert.


#12

Isbjørn sa for siden:

Har aldri tenkt på at kameraet skal være vanntett, men kjenner at det er lurt når man har 3 barn. SÅ da er det et krav. Foreløpig er det bare Olympus som som fyller dette kravet.


#13

Katta sa for siden:

Vi har et eller annet ixus. Veldig greit, men vanntett er det ikke. Tar gode bilder da. Olympus har såvidt jeg vet de beste vanntette.



#15

Palmen sa for siden:

Jeg merker meg at min egen kravspekk på kompaktkamera har endret seg. Jeg har slitt ut et par Ixus-kamera, men liker ikke de så godt, syns de er for trege. Har også alltid hatt DSLR, og har slitt ut mitt første av den typen. Kamera har med andre ord alltid vært viktig.

Sist vi kjøpte nytt kompaktkamera gikk datteren min og jeg for det som var rosa.... :humre:


#16

Retz sa for siden:

Jeg er også på jakt etter et nr. 2 kamera, og kommer trolig til å velge Canon Power Shot S90 eller et Panasonic superzoom. Som f.eks Lumix DMC TZ10 eller litt enklere. Jeg trenger strengt tatt verken GPS, geotagging eller HDvideo.

Selv om bildekvalitet har høy prioritet frister superzoomen til Panasonic. Og bildekvaliteten er også veldig bra på dette kameraet. Det er bare det at powershot'n har enda bedre. Helst vil jeg jo ha et speilrefleks på 180 gram eller der omkring. :nikker:


#17

Isbjørn sa for siden:

Har sammenlignet Olympus og Canon (vanntett), og det ser ut som om Olympus er hakket bedre totalt sett. Synes det er kjekt å kunne filme en liten filmsnutt også, i tillegg til alt det andre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.