Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Annonser – utprøving for påloggede medlemmer

#1

HP sa for siden:

Driften av Foreldreportalen.no er per i dag avhengig av annonseinntekter. Siden oppstarten har FP kun vist annonser til gjester, men nå har vi vokst oss store (vi vokser fortsatt), med dertil økte utgifter.

En av grunnene til at FP har vært annonsefritt for medlemmer, er at Google-annonsene i stor grad var irrelevante. Det har endret seg den siste tiden, og i stikkprøver ser jeg mange relevante annonser.

Vi kommer til å forsøke å gjøre annonsene så diskré og lite påtrengende som mulig. Det vil bli utprøving av ulike formater, den første vil være lokalisert under navigasjonslinjen, over tråd/forumliste og se slik ut (Hvilke annonser som vises utvelges av Google basert på innholdet på siden):

[CENTER][/CENTER]

Det vil i første omgang være 1 enhet per side. Den vil bare vises i de deler av forumet som også er åpent når du er avlogget. Annonsene vil ikke vises i underforum der de i hovedsak viser irrelevante annonser.

Dette vil prøves ut nå i juli/august. Vi vil eksperimentere en del for å finne en kombinasjon av annonser som sikrer oss nok inntekter samtidig som det ikke blir for påtrengende for dere som bruker FP.

Om noen av dere skulle ha en dårlig internettforbindelse, eller av andre grunner trenger å få deaktivert annonsene, så fungerer Adblock Plus-utvidelsen til Firefox godt.


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg har stor forståelse for dette. Jeg har blitt veldig flink til å ignorere annonser på andre nettsider, så jeg skal nok klare det på FP også.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg forstår behovet for inntekter. Det som irriterer meg med slike annonnser andre steder er at de ofte er hauggamle. Reklamerer for tilbud/produkter som ikke lenger finnes osv.


#4

Maverick sa for siden:

:venter i spenning på sex&samliv-annonsene:


#5

HP sa for siden:

Det ligger under medlemsområdet, så det kommer ingen annonser der. Det vil bare komme annonser i åpent forum.


#6

torsk sa for siden:

Så du må nok starte noen saftige tråder på Generell, aC. :jupp:



#8

Floksa sa for siden:

Å det blir fint :hjerter:
Er med på et hesteforum med 99,9% jenter i alderen 10 til 25 år og der hadde vi lenge en fantastisk annonse på kjøpebruder fra Russland :rofl:

Men penger må man ha og det skal vel gå fint å overse de annonsene :)


#9

HP sa for siden:

:knegg: Det er en type annonse som ofte kommer hvis ingen andre annonsører byr på de aktuelle nøkkelordene eller målretter nettstedet.

Jeg har mulighet til å blokkere annonser, så hvis dere ser annonser som er helt upassende så setter jeg pris på om dere sender meg en PM (Ta med domenenavnet som vises under annonseteksten i PMen). 2 tjenester som selger bruder fra Russland og Thailand er allerede blokkert. :jupp:


#10

baltie sa for siden:

Hvorfor blokkere dem, HP? Dette lukter mannsdiskriminering lang vei! Det kan godt være enkelte alenefedre her som har mistet all tro på norske kvinner og at det er noen der ute for dem. Noen som synes det er helt greit å finne undertøy i sofaen, rengjøre huset og lage mat hver dag. Rett og slett en reservemamma av det gode gamle slaget fra et par århundre siden. Slike jenter finner man knapt i Norge. I alle fall ikke på dette forumet. Slike menn kunne godt hatt bruk for en kjøpebrud fra Russland eller Thailand! :snurt:

:slår et slag for outsider-mennene her inne: .. hvis de finnes ..

Mer seriøst, kjør på med reklamer for min del. Jeg enser dem knapt. :bornleet:


#11

Maverick sa for siden:

Jeg kunne hatt god bruk for en hemmafru, og er ikke så nøye på nasjonalitet. :gruble:


#12

nicomama sa for siden:

Gjør ingenting med reklame, så lenge det ikke utvikler seg til store popup reklamer og reklamer som er store og "tunge" på nettsiden.(med tunge så mener jeg tar lang tid å laste, det er ikke alle som har superraskt breibånd.)


#13

baltie sa for siden:

Google-reklamer er jo snille sånn da. Verre med sånne gigantiske flash-bannere som lastes inn fra trege servere...


#14

Interference sa for siden:

Reklame er helt greit, men popups håper jeg aldri blir en del av FP.


#15

Kirsebær sa for siden:

:what: Er det alenefedre her inne?

Fullt forståelig at dere trenger annonseinntekter.


#16

baltie sa for siden:

Jeg er overbevist om at det finnes en helt egen plass i helvete for den som fant på konseptet popupreklame.

En annen spesielt irriterende type reklame er når det du nettopp har begynt å lese plutselig blir erstattet av en svær reklame med en liten knapp øverst på siden "Tilbake til Foreldreportalen" (tenkt eksempel hvis FP skulle ønske brukerne sine all mulig vondt og implementerte noe slikt).


#17

Slettet bruker sa for siden:

Jeg vil gjerne slippe reklame med lyd på. Sånn som plutselig begynner å bråke som fy. Spesielt om den linkes mot kjøpebruder av ymse kjønn og slag. :kan finne på å logge meg på fra jobben:

:sparke:


#18

Enhjørning sa for siden:

VG Nett hadde før jul ett år en helt grusom reklame for [etellerannet] som kjørte på med dombjeller og "Bjelleklang" hver gang man uforvarende kom over den med pekeren.
Jeg skvatt like hjertelig hver gang. :dåne:


#19

Katta sa for siden:

Jeg forstår behovet for inntekter, jeg bare håper det holder med sånne søte google-annonser og at vi slipper svære reklamebannere.


#20

Libra sa for siden:

Er inntektene avhengig av trafikk? Greit å vite om vi skal klikke på linkene av og til, eller om det ikke betyr noe.


#21

HP sa for siden:

Begge deler. Du må ikke klikke annonser bare for å hjelpe en nettside, det kan få konsekvenser for eier av nettsiden; bare klikk annonser du er interessert i og vil vite mer om. :nikker:


#22

Kanina sa for siden:

Jeg kan melde om at jeg faktisk har handlet hos en nettside som annonserer her, og hiksteledd av pornoposeringene på en annen nettside som annonserer her (skal ikke røpe hvilken, men det var altså en klesbutikk). :D


#23

jolie sa for siden:

Hvor er disse annonsene? Har jeg kanskje blokket dem? :blånn:


#24

Malama sa for siden:

Kan ikke si jeg la merke til dem engang... før det ble kommentert i i en tråd.

Mao, min mentale reklameblokker funker fortsatt utmerket :)

Skjønner behovet, og lar meg ikke plage.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.