Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HASTER: Pizza med biff og bearnaise - når skal sausen på

#1

Libra sa for siden:

Poden har bestilt pizza med biff og bernaisesaus. Jeg ble plutselig usikker, når skal sausen på? Før jeg sender den inn i ovnen eller etterpå? Noen som kan hjelpe?



#3

kokosbolle sa for siden:

Jeg synes før. :jupp:


#4

era sa for siden:

Personlig mener jeg alldri, men tror det er etter.


#5

Libra sa for siden:

Konklusjonen jeg trakk av svarene deres var at det er smak og behag.
Vi prøvde kvasifør (det vil si saus på noen minutter før den var ferdig) og en del etterpå og vi foretrakk saus på etter at pizzaen ble tatt ut. Vi syntes at det tørket for mye inn når det ble stekt.

Vi har nå forresten laget vår egen hjemmelagede versjon av Peppes B&B - det vil si: Biff, bernaise og pommes frites. Og poden har dømt - min var like god som Peppes sin. :hjerter:


#6

MissS sa for siden:

Etter. :jupp:


#7

Slettet bruker sa for siden:

Bernaise og pommes frittes på en pizza? :skeptisk:


#8

Joika sa for siden:

Litt før (under osten), og litt etter?


#9

ingling sa for siden:

Pommes frites PÅ pizzaen?


#10

Hobbes sa for siden:

:dulte:


#11

Turban Smukk sa for siden:

Jeg er rystet. :knegg:

Er det godt altså?


#12

Libra sa for siden:

Jepp, pommes frites PÅ pizzaen. Vi kjøpte slike som skal i ovnen i 5 minutter og hadde det bare rett på pizzaen. Ideen er hentet fra Peppes nye pizza og ungene synes i allefall at det er godt. Personlig synes jeg egentlig ikke at man merker at det er der.


#13

Nextlife sa for siden:

:niks:
Jeg var tvunget til å spise dette på Peppes forleden, og det er noe av det rareste og uharmoniske jeg har smakt.


#14

Turban Smukk sa for siden:

Jeg får en uforklarlig lyst til å smake. Jeg forsøker å forestille meg pizza pluss bearnaisesaus pluss biff pluss ost pluss pommes frites, men får det ikke helt til. :fantasiløs:


#15

Hobbes sa for siden:

Men altså, for de som kjenner til Campino i Moss, så er kebabpizzaen der supergod. Den har jo kebabkjøtt og -saus på toppen, så det blir vel litt av samme greia. Å, nå fikk jeg lyst på det. :sulten:


#16

Turban Smukk sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt konseptet. :gruble: Kebab er kebab, biff er biff, taco er taco. Hvorfor blander man pizza oppi det hele?


#17

Nextlife sa for siden:

Hehe, dette er virkelig fusion, altså:fnise:


#18

Nera sa for siden:

Du har jo kontaktet Kilden(TM) for all faenskapen, og burde ha sett lyset? :eek:

Jeg synes pommes frites er best uten pizza, og gjerne med fluffy majones, servert i kremmerhus i Nederland etter for mye wittbier. :D


#19

Libra sa for siden:

Så nå kan jeg kalle meg fusionkokk? :stolt:


#20

Nextlife sa for siden:

:riktig:



#22

Malama sa for siden:

Jeg har sett reklamen fra peppes, og falt ikke for ideen. Gjerne biffkjøtt på pizza (og tacokrydret kjøttdeig er da godt på pizza), men pommes frites og bernaise vil jeg nok slippe...


#23

linne@ sa for siden:

Og potet :eek:


#24

Filifjonka sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg blir lett kvalm hver gang jeg ser overskriften og kommer til å tenke på pizza med biff, bernaise og pommes frites - for en absurd ide. :skeptisk:


#25

Katta sa for siden:

Bernaise skal serveres i liten skål ved siden av så man kan unngå den om man vil. Som med rømmedressing og annet kliss man frivillig kan dynke maten med. :nemlig:


#26

Libra sa for siden:

Jeg og poden har en liten matutfordring gående. Vi har utfordret hverandre til å spise en ting vi vet den andre ikke liker eller som den andre ikke har smakt og tror man ikke liker.

Det er like før jeg begynner å utfordre folk her inne også. :knegg:


#27

løve70 sa for siden:

Ja, det kan du virkelig si.....


#28

Dixie Diner sa for siden:

Biff- og bearnaise-pizza er jo skamgodt! IKKE med pommes frites da, herrejesus. Jeg smakte pizza med bearnaise og biff i Oslo første gang i 2006, ble helt hekta. Jeg var skeptisk som fy, men nam det var digg!

Sausen skal selvsagt på FØR man setter den i ovnen. Jeg har smakt mange varianter og sausen er alltid på først, under osten. Når jeg lager det hjemme har jeg først på vanlig tomatsaus, så legger jeg tykk bearnaise i klatter rundt omkring på pizzaen og smører litt ut. Så har jeg på ost, og så biff, løk og paprika og steker den. Snakker! ALLE jeg har servert det til har blitt skikkelig overrasket over hvor godt det er, og de fleste har rynket skikkelig på nesa før de har smakt.


#29

Filifjonka sa for siden:

Ja, det var pommes fritesen som virkelig tippet det over for meg. :knegg:


#30

Jinx sa for siden:

Pommes frites på pizza?Hmm skeptisk. Men kebabpizza er jeg vant til etter å ha bodd i Sverige mange år.Men kebaben der er helt annerledes enn her.Og bearnaise er også helt vanlig på pizza`n i Sverige,men kald som smøres på etter at pizzaen er stekt.


#31

Turban Smukk sa for siden:

Men svenskene er jo ganske sprø. De har jo banan på pizza.


#32

Libra sa for siden:

:what: Det er jo hakket mer spesielt enn pommes frites.


#33

Jinx sa for siden:

Ja mener det er en kombinasjon med banan og karrikylling. Men det er jo ikke akkurat vanlig da....


#34

Dixie Diner sa for siden:

Ikke vær så skeptiske da. Mange kombinasjoner som høres sprø ut viser seg faktisk å være svært gode, man må bare smake.
Og banan er vanlig i varm mat mange steder. Flygende Jacob er jo feks. en kyllingrett med pisket kremfløte, chili, nøtter og banan og som mange elsker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.