Vi har et 2 år gammelt fryseskap og jeg syns det er bare styr med det. I prinsippet så burde det ikke trengers å avises, men det driver hele tiden og henger seg opp og da begynner det å tine av seg selv. :gaah:
Og hva gjør man evt med alt man har i fryseren imens? Vi har bare 1 fryser og jeg er helt håpløs til å spise den tom. :knegg:
Jeg husker ikke hvor gammelt skapet vårt er, seks-sju år kanskje?, det er avist en gang (da isen begynte å bygge så mye at det ble vanskelig å lukke dørene :sparke:). Vårt skap har to avdelinger, så vi "spiser ned" såpass at vi får plass til alt i den ene halvparten mens vi aviser den andre. Det var en Lur Ting som ble nevnt den gangen det ble kjøpt.
Tja, alt for sjelden sikkert, nå er det virkelig på tide. Den ene skuffen går nesten ikke inn igjen nå for tida, pga tjukk is. :mumle:
Men jeg bare tar ut maten, legger det oppi en kasse så det ligger litt tett-i-tett, og putter det tilbake igjen etterpå. Det tar jo ikke akkurat mange dager å avise, så jeg tror maten tåler det. :vetikke:
:knegg: Jeg åpnet døren til huset forsiktig i går, for jeg var litt bekymret for dette siden skapet oppførte seg så rart. Men ingenting, og nå er det bare velstand, så jeg vet ikke helt hvorfor det blinker med "for varmt"-knappen.