Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinoff: Hva skjønner du ikke at andre spiser, og hvorfor?

#1

Nextlife sa for siden:

Håhå, her har jeg mange, mange ting på lista, men kan jo starte med konvensjonell kylling og egg.
For det første er mange rare smaker på dette, både på grunn av fòret, oppdretten og kyllingens helse.
For det andre er jo forholdene kyllingen lever under helt for jævlig, og jeg får rett og slett ikke ned en bit av slik mat.

Hel,- og halvfabrikata er også noe jeg ikke skjønner at folk bruker daglig. Kjip smak, mange kunstige tilsettingsstoffer, der noen er temmelig usunne og dårlige for kropp og helse. At disse produktene i tillegg er dyre, og tar like lang tid å lage som mat fra bunnen av rene råvarer er også et av argumentene.


#2

Myrsnipa sa for siden:

Jeg sliter med å skjønner at folk spiser nudler. Det ser -og føles ut som- småmark.


#3

annemede sa for siden:

Svinekjøtt, det smaker høgg og belegg. (Pga foret altså)


#4

Slettet bruker sa for siden:

Snegler. Jeg kan ikke fatte og begripe at noen noensinne kom på idéen om å prøve engang.

Samme med tunge, smalahove og blodklubb. :grøsser:


#5

Isbjørn sa for siden:

Nå spiser jeg egentlig det meste, så jeg får ikke frysninger av noen retter. Men, smalahove ser ikke så fristende ut, samme gjelder rakfisk. Kommer ikke på noe mer i farta. Ja, sursild, hehe. Det har jeg aldri smakt bare pga lukta.


#6

Myrsnipa sa for siden:

Rakfisk. :spy:


#7

Isbjørn sa for siden:

Ja, fysj. Det var det jeg også tenkte, men skrev gravlaks.


#8

Siwa sa for siden:

Jeg er kresen selv i matveien, og forstår at andre også er det, men har aldri hengt meg opp i hva jeg eller andre spiser :sparke:


#9

safran sa for siden:

Kyllingpølser. :grøsser:


#10

Toffskij sa for siden:

Pingler. :hehehe:


#11

Katta sa for siden:

Jeg takler ikke selleri. Jeg kan ikke forstå at det er mulig å synes at det smaker godt, en kvast selleri i en matrett og hele greia er forpestet av besk smak.

Rakfisk og muggoster forstår jeg heller ikke.


#12

Joika sa for siden:

Sylteagurk. Det smaker for jævlig.


#13

Dragen sa for siden:

Som signaturen sier, spiser jeg gjerne pingler. Muggost, derimot.


#14

Katta sa for siden:

:hehehe:


#15

Teoretica sa for siden:

Kaviar og makrell i tomat.


#16

Left sa for siden:

Jeg vet jo et par ting ingen skal få meg til å spise, med mindre det blir hungersnød.
Blodpudding/blodklubb - kort sagt blodmat
Spekesild - Det smaker jo bare vondt og salt, og alle de jævlige beina man kan kjenne gli nedover halsen
Skjell - jeg nekter å spise fiskeagn - jo jeg kan til nød spise grillede kamskjell
Songraut (Oppdalsspesialitet - skikkelig ekkelt, for det knirker når man tygger)
Lever - Jeg grøsser bare jeg skriver det.
Og Katta minnet meg på stangselleri :grøsser:


#17

Toffskij sa for siden:

Det aller meste er jo spiselig. Unntatt banan. :skremt:


#18

Irma sa for siden:

Snegler, lungemos, fisk (alt utenom reker), rom, likør og whiskey (drikke riktignok), ting med kaffesmak, yoghurt med kokossmak, selleri. Det var det jeg kom på i farten.


#19

Irma sa for siden:

Ja, og karamellpudding. Og delfiakake! :skremt: Det verste av det verste. Der har jeg noen traumatiske minner altså.


#20

Dixie Diner sa for siden:

Øyne. Jeg får helt angst av å tenke på at noen kan sitte og suge på et saueøye og spytte ut hornhinnen. Men det er jo bra at det blir spist i stedet for kastet, for all del.

Ja, og så margarin da. :knegg:


#21

Dragen sa for siden:

Fruktnøtt. Haribos ferskengodteri.

Frutnøtt er selvforklarende - sjokolade med ubehagelige overraskelser. Ferskengodteri lukter enda verre enn det smaker.


#22

Bluen sa for siden:

Pinnekjøtt. "Godt" smør. :erte: Chevre. De fleste oster som smaker sterkere enn Jarlsberg. Kulturmelk. Engelsk konfekt. (Ja! Det tar kaka, tror jeg. Noe så motbydelig! :grøsser: )


#23

Irma sa for siden:

Ja, og sånn nøttekake med gult oppå. i kakemodus Den ligger tett oppunder delfiakaken. Blir uvel bare jeg ser en slik.


#24

Bluen sa for siden:

Ah, suksessterte? Det beste som finnes! :vilha:


#25

kisha sa for siden:

Engelsk frokost. Hvor man tar noen loffskiver litt pålegg og drukner dette i brune bønner.
Dette har jeg i hverfall erfart blendt engelskmenn når vi har frokostbuffe i utlandet.


#26

Susse sa for siden:

Jeg er en ekte alteter, men lever og hvalkjøtt kan jeg virkelig spare meg for.


#27

torsk sa for siden:

Ostepop.


#28

Dixie Diner sa for siden:

Det er vel tomatbønner engelskmennene bruker? I hvert fall de gangene jeg har vært i england, samt at det er det min engelske eks-onkel spiste. Jeg elsker skikkelig engelsk frokost, med loff og alt, hehe.
Og jo mer tåfis en ost lukter, jo bedre er det. Jeg blir jo sulten av denne tråden!


#29

Filifjonka sa for siden:

Sånn nøttekake med gul krem er jo deilig. :nam:
Alle oster fra geit kan jeg gjerne holde meg unna, og sånne som lukter tåfis. Det samme gjelder majones, rakfisk og gravfisk, ferdigkjøpte kaker, ahlgrens biler og Toro gryteretter. Ja, og kvæfjordkake.


#30

Bluen sa for siden:

:nemlig: Og stekt ostekake! :skremt:


#31

Dixie Diner sa for siden:

:sjokk: Har du SMAKT New York Cheesecake med bringebærcoulis? :invitere Elinblu på besøk og tvangsfore:


#32

Tangina sa for siden:

Leverpostei. Ekkel lukt, ekkel smak. Leverposteirester i smøret er ubeskrivelig vemmelig. Før jeg fikk barn, fikk ikke mannen lov til å ha leverpostei i kjøleskapet en gang. Nå må jeg forholde meg til det daglig, og det går faktisk. Men spise det kommer jeg aldri til å gjøre.


#33

Isbjørn sa for siden:

:forundret over hva folk ikke spiser, i mine øyne, av vanlige ting, hehe:


#34

Bluen sa for siden:

De fleste typiske barnepålegg er nesten uspiselige, synes jeg. Leverpostei. Kaviar. Prim. Makrell i tomat.

Og fårepølse! :urk:

:knegg: Jeg er sikker på at du har mange kaker i ditt arsenal som vil falle i smak, for jeg er en slikkmunn av dimensjoner.


#35

kisha sa for siden:

Lever greier jeg ikke,men hvalkjøtt er en delikatesse. Det ligner ikke hverandre i smak.


#36

kisha sa for siden:

Leverpostei med agurk og majones går det mye av her i huset. :)


#37

Bluen sa for siden:

Ja, og så sylteagurk. Jeg begynner å innse at jeg er litt sær. :knegg:


#38

Skilpadda sa for siden:

Njæh. Brunost er ekkelt, da. Mest på grunn av konsistensen. Og så er det ekkelt med sukker i kaffen, i alle fall hvis det er svart kaffe. Men ellers kommer jeg ikke på så mye. :gruble:


#39

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg tror ikke mitt hus hadde vært den verste plassen å være på besøk. :knegg:


#40

Fløyel sa for siden:

Som jeg skulle ha sagt det selv! Banan legger igjen ett vegg til vegg teppebelegg i munnen og jeg får kvelningsfornemmelser.

Jeg spiser ikke mat som har ligget i kausisk soda (benyttes kun til å lute møbler med her i huset)
Jeg spiser ikke mat som ser på meg før jeg setter tenna i det.
Jeg spiser ikke levret blod.
Jeg spiser heller ikke rak-fisk etter ett traumatisk opphold på Rak-fiskfestival på Fagernes...
men akevitten som man gjerne svelger den ned med kan jeg godt like

Ellers er jeg ganske åpen for det meste :)


#41

Syrin sa for siden:

Mykje som er nevnt her er jo deilig mat! :) Eg et det aller meste, men har problem med islandsk råtten hai og sylta værballar. Dvs. det har eg ikkje lyst til å smake på. Haien har eg lukta på; ein liten terning stor som ei ert. Det riv i nasen.

Av meir vanlige ting som eg slit litt med er blåskjell. Eg syns det smakar godt, men har problem med konsistensen og tanken på kva eg et. Det irriterer meg litt, så eg et alltid mine blåskjell om eg får det på tallerken. Håpar eg blir kurert.


#42

Snippa sa for siden:

Jeg har ikke noe ønske om å spise stekte torskeøyne. Kanskje det er godt, men jeg tar sjansen på å la være. Har en eks-kollega som stadig stekte seg det til lunsj på jobb.

Av vanlige ting spiser jeg det meste, men:
Grapefrukt smaker oppkast. At noen kan spise det, er meg en gåte.
Fryst spinat er bare jævlig.
Ellers går vel det meste greit.


#43

Toffskij sa for siden:

Den islandske haien går det jo ikke an å komme nærmere enn to meters hold eller så! Rakfisken kan bare gå hjem og legge seg. (Rakfisk er jo godt.)


#44

era sa for siden:

oliven og ansjos:grøss:


#45

Syrin sa for siden:

Jepp. Min mann fekk effektivt avslutta eit kontormøte ved å dra fram hai til heile forsamlingen. Aldri hatt så kort mandagsmøte tippar eg.


#46

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg spiser ikke noen form for ferdiglagde produkter av typen karbonadekaker, kjøttkaker, fiskekaker, fiskeboller, blandaball osv. Jeg kan lage slike ting selv fra bunnen av med skikkelige råvarer, men de ferdiglagde greiene fra Gilde og dets like kan jeg virkelig ikke forstå at folk vil spise.
Torogryteretter/supper...det er ikke direkte fælt, det er bare urkjedelig.Smaker ingenting.
Kyllingpølser og andre blandingsprodukter av kylling og kalkun. Jeg sier bare en ting: MUK :yukk:
Sild. Alle småbeinene gjør at jeg mister matlysten, "transmaken" på toppen gjør avskyen komplett.
Ferdig "Boksmat": Spagetti ala Capri, Joikakaker, Snurring og Bogskinke etc.
Blodklubb, tunge, lungemos, servelat, sylte m.m. :neitakk:
Ikkeøkologiske egg. Bleik-plomme-eggene i billigkartongene gjør meg uvell.
Gratenger. Jeg misliker alt om det kommer i gratengform med smuler på toppen og macaroni i.
Hvite aspargers. Lang, slapp og besk. Ikke no godt.
Hvalkjøtt. Det er nesten det kjipeste jeg har spist i mitt liv og jeg har prøvd flere ganger, servert på ulike måter.


#47

Flubby sa for siden:

Det er mye jeg ikke liker å spise, men jeg har likevel ikke problemer med å forstå at andre liker det. Jeg vet jo at det er jeg som er sær i matveien :knegg:
Det jeg ikke skjønner at andre spiser er mat som er så sterk/spesiell/ekkel/utrydningstruet at det blir mer et vågestykke enn et måltid. Litt som det TV-programmet som gikk på TV3, Fear factor eller noe slikt. Honningmaur og friterte gresshopper er sikkert en delikatesse for noen (og en kjærkommen næringskilde i enkelte himmelstrøk) men jeg kan ikke forstå hvorfor man skulle ønske å spise det om man ikke absolutt måtte.


#48

Lilith sa for siden:

Veldig enig, tilbyr ungene mens jeg prøver å ikke puste gjennom nesen.


#49

Milfrid sa for siden:

Jeg holder meg unna matvarer med kunstig sukker og med high fructose corn sirup.

Nå sitter jeg og ser Food Inc., og noe sier meg at det er en del andre ting jeg også kommer til å holde meg borte fra fremover. :knegg:

Ellers er det en del småting jeg ikke klarer å få ned, som blodpudding og østers (sistnevnt etter at jeg spiste en fra samlebåndet på en østersfarm i Frankrike. :grøss: ). Og så klarer jeg ikke fisk eller dyr som ser ut som det det er på tallerkenen. Altså helstekt fisk (og jeg elsker fisk), halve kaniner eller hoder av diverse slag.

Men jeg regner meg egentlig som temmelig altetende.


#50

Inka sa for siden:

Vel, jeg er sammenlikned med mange andre svært lite sær i kosten.

Men jeg eter ikke "ødelagt" fisk, som lutefisk, rakfisk, råttenhai, gammelsei, surstrømming etc.

Jeg skal heller ikke skryte av å like makrell i tomat, sylteagurk, blåmuggost (annet enn i annen mat som på pizza, i pastasaus, på kjøtt, i sandwich ol) eller veldig sære, sterktsmakende oster, sursild, hvit asparges eller melkesuppe/makaronisuppe.
Ja, og banan.

Dessuten synes jeg egg og kylling er til dels ekkelt, og det må stekes i hjel og være av veldig god kvalitet før jeg kan spise det.


#51

Matilda sa for siden:

:nemlig: Mannen ødelegger stadig smågodtopplevelsen min ved å kjøpe det gresselige ferskengodteriet. :trasser:

Vi kjøper ferdigkjøttkaker. :stolt: Kortreiste elgkarbonader; det blir for mye styr å lage selv. "Man tager en elg ..." :knegg:


#52

Blondie sa for siden:

Åvv jess!

Av mat er det mye jeg ikke spiser, men jeg synes ikke det er uforståelig at andre gjør det. Jeg har ikke så høyreiste prinsipper at jeg ikke spiser kylling f.eks, jeg tror faktisk at jeg hadde sultet ihjel med et slikt prinsipp. :knegg: Jeg får fnatt av ridderost-lukten og det fettbelegget på dansk salami, men det er jo bare å holde seg unna.


#53

Floksa sa for siden:

Muggost. Hva er greia liksom, kan man ikke spise osten før den mugner???

Også tomater da :grøss:


#54

Kirsebær sa for siden:

Rakfisk er et av de beste og koseligste måltidene man kan ha. :nam:

Det er ting jeg ikke ivrer etter å smake på, f eks smalahove, men lite mat som jeg sier æsj og fysj til bare fordi det ser ekkelt ut, eller noe.

Hovedinnlegger forklarte greit hvorfor h*n ikke spiser div saker. Men voksne som sier æsj og fysj knegger jeg litt av.


#55

Balanse sa for siden:

Jeg har problemer med vanlige egg og svinekjøtt, det gjør meg kvalm av samme grunn som HI, men foreløpig spiser jeg kylling og laks. Jeg strever litt med de siste, men er altfor glad i det til å klare meg uten.

Med kulturbakgrunn fra karrig bondesamfunn er det ellers ikke mye mat jeg fnyser av, bortsett fra ostepop.


#56

Enhjørning sa for siden:

Jeg er temmelig altetende jeg også.
Men mat som ser på meg (torskehoder, smalahove) har jeg litt poblemer med.

Torsketunger har jeg prøvd hardt å like (det lukter jo så godt!), men det er noe med konsistensen som byr meg imot.

Muggost - det er noe som føles fundamentalt feil ved å spise muggen mat ...

Blodmat, stekt kveite og uer får jeg ikke ned på grunn av lukta.

Svisker - konsistensen gir meg assosiasjoner til å tygge fluer, ikke spør meg hvorfor - jeg har aldri spist en flue i hele mitt liv. :knegg:

Sushi, østers og denslags har jeg lenge vært skeptisk til, men er på vippen mht sushi nå.

Ellers henger jeg meg på dem som ikke spiser ødelagt fisk. :knegg:

Men:Det er likevel fint lite jeg "ikke kan forstå" at noen spiser, jeg skjønner jo at smaken er forskjellig.
Vi snakker tross alt om ei som spiser ketchup og majones på leverposteiskivene ... :humre:


#57

rine sa for siden:

Fårepølse
Rømmegrøt
Lutefisk
Sushi
Smalahove
Buken på krabben (klør er :nam:)

Grunnen er vel at jeg selv blir kvalm av alle disse tingene.


#58

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg syns at ettersom det er et stort problem for meg at jeg spiser alt for mye mat, kan jeg trygt la være å tvinge i meg mat som byr meg imot. Jeg skulle egentlig ønske at mer mat bød meg imot. :fnise:

Jeg har issues med endel konsistenser, som cottage cheese, blåskjell, vanlige, store tomater og annen svampete eller slimete mat.
Jeg har også problemer med tanken på å spise innmat. Men det er liksom bare mine issues, og ikke noe jeg syns det er rart at andre liker.
Men nøkkelost, der går grensen. Noe så gresselig. fysj.


#59

Solblomst sa for siden:

Fetaost. Oliven. Smalahove. Honning på brødskiven. :skremt:
Og så var det en ting til.... Har det på tunga. :gaah:


#60

Blondie sa for siden:

Jeg også. :humre:


#61

ming sa for siden:

Ut fra denne tråden å dømme, er jeg rimelig altetende i forhold til mange andre. :knegg:

Men kaviar fatter og begriper jeg ikke at noen kan like. Både lukt og smak byr meg i mot, og jeg tror heller jeg hadde sultet dersom det eneste spiselige hadde vært kaviar. :fnise:

Det er flere ting jeg ikke er spiselt glad i (sild, svinekoteletter, fruktnøtt, snegler...), men jeg sliter ikke med å forstå at andre kan like det. Kaviar, derimot...


#62

linne@ sa for siden:

Noe dere nevner kan jeg si meg enig i, som smalahove, snegler og lever. Årsakene er opplagte :kvalm:
Ellers må jeg nevne surstrømming. Jeg trodde seriøst at hele kloakksystemet hadde kollapset da et par naboer spiste denne rette ute. Den lukten var ekstrem sterk :eek:.

Vet jeg var innom en lignende tråd da jeg var gravid med tvillingene. Det gikk på merkelige sammensetninger av mat. Har enda traumer !


#63

safran sa for siden:

Jeg kom på én ting til: Sachertorte. Altså, hvem kom på å ødelegge en perfekt sjokoladekake med bær?! :grøsser: Hver for seg veldig godt, sammen - ødelagt.


#64

Skilpadda sa for siden:

Hva slags bær har du fått i Sachertorte? :undrer: Det tror jeg aldri jeg har vært borti.


#65

Trollet sa for siden:

Jeg klarer virkelig ikke konsistensen i kompotter! Sviskekompotter og kirsebærkompotter og den slags. Jeg brekker meg og får det virkelig ikke ned - selv om jeg prøver.

jeg har ikke så lyst å prøve å smake på smalahove heller, ei heller noen øyne av noe slag eller råtten og ødelagt mat.

Ellers er jeg ganske så altetende tror jeg :)


#66

Matilda sa for siden:

Uff da. Irriterende sted å ha det, sett at du ikke vil spise det. :humre:



#68

Mandino sa for siden:

Skjønner ut fra denne tråden at jeg ikke er noe særlig kresen. Liker ikke lever, rogn, sild, makrell, lungemos og annen innmat, men har ikke noe problem med at andre spiser det.


#69

safran sa for siden:

Syltetøy, da. Jækk.


#70

Nelly Nickers sa for siden:

Bernaisesaus.
Risen på Rhodos :vært i syden: - har sett for mange CSI- og Bones-episoder med lik med "Rhodos-ris" på. Grøss grøss.
Snegler, skjell, kabaret, lutefisk og annen dissende/slimete mat.

Jeg er vanskelig i kosten og prøver aldri noe nytt. Hadde jeg ikke vent meg til leverpostei som liten, ville jeg aldri turt smake.


#71

Skilpadda sa for siden:

Ah. Jeg trodde du blandet sammen med en annen type kake. Og så tok du bare helt alminnelig feil. :humre: Aprikossyltetøy (og bær, for den del) er jo kjempegodt i sjokoladekake.


#72

safran sa for siden:

:snurt:


#73

Dixie Diner sa for siden:

Næsj, da er den jo ikke like god. Muggoster er :nam:. Ingenting slår en god (usaltet!) kjeks med en ordentlig god blåmugg på, og med valnøtter i honning over det. Håhå.

Og aprikossyltetøyet i Sachertorte er jo et must. Snadder. Jeg anser meg ikke lenger som LITT kresen engang, etter å ha lest denne tråden.


#74

Nessie sa for siden:

Rakfisk, blodpudding, aspik, sylteagurk...

Eller. Dette er ting jeg ikke liker, det er ikke sånn at jeg er helt :tullerdu: over at andre spiser det da.


#75

apan sa for siden:

Kaviar - helt uspiselig for meg også. Jeg takler ikke lukta en gang.
Pepperminte - kun mulig i After Eight og Fazer Mint
Sjokoladepålegg i alle varianter - snakk om bortkastede kalorier
Tyggegummi - ser stygt ut, vondt og gir støle kjever


#76

Ru sa for siden:

Jeg kunne lett delt kjøleskap med Elinblu, ser jeg. Sånn bortsett fra at jeg elsker pinnekjøtt og synes fårepølse er gode greier.


#77

Maverick sa for siden:

Jepp.

Jeg sliter litt med blåskjell, men har ikke gitt opp ennå.


#78

Teofelia sa for siden:

Det er lite jeg ikke vil spise selv, og så godt som ingen ting jeg ikke kan skjønne at andre vil spise. Veldig mye av det som nevnet i tråden er jo helt ordinær mat. Jeg skjønner at det er mulig å ikke like kyllingfillét, egg og sushi, men at det skal være vanskelig å skjønne at andre liker det, synes jeg er veldig merkelig.

Jeg liker ikke kokt egg og kunne ikke tenke meg å smake hund eller katt, men jeg synes ikke det er rart at det finnes folk som liker kokt egg eller at hund kan smake godt om man er vant til å betrakte et som mat. (Jeg spiser derimot veldig gjerne hest. :nam: )


#79

Dixie Diner sa for siden:

Akkurat det satt jeg også og tenkte på i går. Jeg tror mange her kun tenker på det de selv ikke liker å spise og svarer ut fra det. Ellers blir det litt vel rart. Hvem klarer ikke å skjønne hvorfor noen spiser fårepølse, liksom? Det er jo helt vanlig mat.

Hestekjøtt er godt ja, jeg spiste det i Italia. Desverre var jeg nygravid og ekstremt kvalm hele tiden, og etter det har jeg ikke klart å tenke på det engang. Mannen min elsker det.


#80

tiddelibom sa for siden:

Jeg er nok ikke av de tøffeste. Jeg spiser helst ikke agn (blåskjell), og er ikke noe glad i norsk tradisjonsmat (fårikål, "behandlet" fisk (røykt, gravet etc), ribbe, pinnekjøtt).
Men jeg kan godt forstå at andre spiser det.
Det meste handler vel om tradisjon og vaner, tenker jeg. Men mat som ser på deg før du skal spise den? Nope. Husker jeg hadde en kjæreste som likte å gnage på syltelabber. Det skjønner jeg ikke.


#81

Skilpadda sa for siden:

Jeg tolket "skjønner ikke at andre spiser" som bare en fleipete måte å si at man ikke liker det selv, jeg. Litt som tidligere "bøker du ikke kan skjønne at folk [ikke] liker"-tråder. De fleste som ikke er fullstendig idioter skjønner vel at andre spiser ting fordi de liker det? (At man ikke kan skjønne at det går an å like f.eks. tubekaviar, se det er jo selvsagt en helt annen sak. :knegg: )


#82

Angelique sa for siden:

Enig.

Og svinekjøtt spiser jeg ikke. Ikke smalahoved,blodmat eller lever.


#83

Polyanna sa for siden:

Jeg syns virkelig det er litt rart at folk vil ta deilig, myk, søt mat (som en saftig brownie-kake) og putte harde, småbitre ting i den (nøtter og mandler og den slags).


#84

Joika sa for siden:

Det er nummer to på lista mi av uspiselig mat. Jeg kan ikke fatte at man kan like kvalm, deigete, klissete banan. Har også fått høre at det er rimelig sært å ikke like banan. :skeptisk:


#85

Bluen sa for siden:

Ja, det synes selv jeg er sært. :nemlig: Det spiser jeg nesten hver dag, og jo brunere jo bedre.

Og så må jeg slenge meg på Polyannas innspill om spolering av kaker. Hvorfor putte nøtter og mangler i lekkerbiskener som brownies, gulrotkake og marsipankake? (Og don't get me started on sukat. :gaah: )


#86

Fruktflua sa for siden:

Jeg har aldri kunnet forstå at folk klarer å meske seg med kjøttdeig, ja, farser av kjøtt generelt.

Blodpudding har jeg alltid hatt problemer med å forstå at folk kan spise, men da jeg var i Dublin for en liten stund siden, så spiste jeg blodpudding til frokost fordi jeg var såå sulten.

Vel... fylla har skylda. :sparke:


#87

Nessie sa for siden:

Sukat. :skremt:
DET er grusomt.


#88

Divine sa for siden:

Sukat er godt, synes nå jeg.

Cherrytomater, derimot. :grøsser:



#90

Blondie sa for siden:

Jeg ventet på sukaten, ja. :humre:


#91

Solblomst sa for siden:

Råmelkspudding. :eek:


#92

nolo sa for siden:

Åh, en til brunostforakter. :rørt:

Jeg klarer ikke lungemos og blodmat, men ellers er jeg vennlig innstilt til det meste av mat.


#93

Divine sa for siden:

Men, brunost er jo bare best!


#94

nolo sa for siden:

Vi kan dele frokostbord, Divine, :nikker: jeg spiser cherrytomatene og du brunosten.


#95

Skilpadda sa for siden:

Og jeg kan spise blodpuddingen. :jupp: :ser for seg verdens mest harmoniske frokostbord:


#96

Pamina sa for siden:

Jeg kjenner meg rimelig altetende. Noen ting klarer jeg meg likevel godt uten;

Sukat
Tunge (bortsett fra torsketunge, det er snadder)
Hjerne og en god del innmat klarer jeg meg godt uten, men haggis er godt.
Blåmuggost, men jeg jobber med saken, øver og blir stadig litt bedre til å tolerere det.

Elsker forøvrig peanøtter i brownies, og rosiner i noen gryteretter.


#97

Bloppy sa for siden:

Jeg er relativt altetende, men jeg sliter med å forstå at folk kan spise smalahove og blodpudding.

Jeg skal innrømme at det er finnes ting jeg ikke er spesielt begeistret for, men har ikke problemer med å forstå at andre kan like det.

Jeg er ikke glad i erter, rosiner, sukat, honning, muggoster, asparges på boks:grøsser:, svisker. Eller mer generelt tørket frukt. SMØR :knegg:

Blåskjell har jeg smakt for første gang i sommer, og det var skuffende synes jeg. Slimete saltvann!

Jeg kan derimot finne på å spise ting som andre himler av. Feks brødskive med nugatti, banan og majones :nam: Og jordbær med pepper :jupp:


#98

Urie sa for siden:

Jeg forstår ikke at noen liker lever, lungemos, sylte, joikakaker og muggoster:eek:


#99

Nera sa for siden:

Kaviar og peanøttsmør på brødskivene.:eek:


#100

MokkMokk sa for siden:

Smalahove, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, blodklubb, lungemos, oksetunge, syltelabber samt alskens illeluktende muggoster. :grøsser:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.