Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster ang. bolledeig

#1

DM sa for siden:

lyse boller skal steke kortere enn grove runstykker ikke sant?

... og skal bollene ut av silikonformene med en gang, slik brødet skal utav, eller?


#2

Bluen sa for siden:

Det går mye fortere å steke boller enn grove rundstykker, ja. :nikker: Kommer litt an på ovnen og hvor store bollene er, men hos meg blir de ofte ferdige etter bare fem minutter. Rundstykker tar opp mot 15 minutter hos meg. Har aldri prövd å steke boller i former, så jeg vet dessverre ikke hvordan det gjöres (og dermed er vel kanskje mine stekeinstrukser også ganske verdilöse? :o )


#3

Frost sa for siden:

250 grader i 10-12 min. De må følges med og taes ut når de er gyldenbrune.

De skal sikkert ut av formen så de blir avkjølte.


#4

DM sa for siden:

Takk. :)

Ja, det er vel logisk at de skal utav, så det ikke blir vått.

De satt jammen godt fast. Er det meningen man skal smøre silikonformer?


#5

Dixie Diner sa for siden:

Boller i form? Det har jeg aldri prøvd å lage. Pleier alltid å bare legge dem på stekeplaten, er ikke det lettere?


#6

DM sa for siden:

Ikke med våt glutenfri deig. :)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Nei det var litt verre. :knegg:


#8

Benzo sa for siden:

Man trenger ikke å smøre silikonformer, men med glutenfri deig så lønner det seg nok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.