Jeg er tom for bakepapir, og mener å huske at jeg for 100 år siden brukte alufolie i nøden og at det gikk bra. Men er det forskjell, eller kan man like godt bytte ut bakepapiret med alufolie permanent? Folien er jo mye enklere å håndtere i langpanner og sånt, den legger seg så fint nedi.
Eller bør jeg få mannen til å kjøpe bakepapir på veien hjem fra tannlegen nå? Jeg tør ikke ta sjansen på å bare smøre langpannen, skal lage Whities til grøsserklubben i kveld og vil ikke ødelegge noe.
Jeg brukte folie da jeg stekte pizzasnurrer, og det gikk greit. litt plukking av foliebiter etterpå, bare. :knegg: Men jeg ville ikke tatt sjansen på whities...
Jeg har også hamstret på Clas Ohlsson, de er geniale. Fantastisk å slippe oppdagelsen at det er tomt for bakepapir akkurat når pizzadeigen er ferdig hevet, barneTV nærmer seg og ungene er sultne og gleder seg til lørdagskos.
Ikke dyrt, jeg tror jeg betalte 59,- for tre. Bare ikke la mannen skjære pizzaen uten å ta bort arket først, det går ikke så bra som han tror.