Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[HASTER]Gulrotkake fra R.O.O.M. Olje/smør

#1

Daisy sa for siden:

Jeg har 1.5 dl matolje og ikke lyst å gå på butikken. Kan jeg bruke 1 dl smør? Bedre det enn 1 dl olivenolje ja?
Eller må jeg gå på butikken!?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker nesten alltid smeltet smør i stedet for olje. Går helt fint det, og blir enda bedre ja (synes jeg). Jeg bruker 250 gram smeltet smør i denne kaken.


#3

Daisy sa for siden:

I den kaken ja?


#4

Dixie Diner sa for siden:

I alle kaker der det står olje, bruker jeg smør. Nesten alltid.


#5

Daisy sa for siden:

Ok jeg går for det! Har tid til å prøve igjen hvis det går skeis. Takk Iset!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Det har ikke gått skeis med min, i hvert fall, og jeg har bakt denne minst 5 ganger, med meierismør. Med margarin kan jeg ikke garantere noe. :knegg:


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Ja, det gjør jeg og. Jeg syns olje gir emmen smak i kaker, uansett hvilken type jeg bruker. Og bare tanken på olivenolje :skremt:


#8

Niobe sa for siden:

Jeg bytter også ut olje med smeltet smør. Smaker mye bedre.


#9

Ru sa for siden:

Det går fint med margarin også. :btdt:


#10

Daisy sa for siden:

Ja, det ble Flora Plantemargarin. Den er ute av ovnen nå og jeg er spent. Den er litt eh innovativ av utseende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.