Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et spørsmål om fisk og holdbarhet

#1

Skremmern sa for siden:

Jeg har deilig fersk lask i kjøleskapet, kjøpt på tirsdag. Jeg trodde vi skulle bli ferdig med kjøkkenet tidlig på dagen i dag, men det ser ut som det trekker mot kveld, og at jeg ikke kan kokkelure før i morgen. Holdbarheten i kjøleskap er 3 dager, blir vi dausjuke hele gjengen hvis vi spiser den i morgen, altså fjerde dagen?


#2

Note sa for siden:

Antageligvis ikke, men det eneste du kan gjøre er vel egentlig å lukte deg frem til en beslutning. :knegg:


#3

Skremmern sa for siden:

Nesa mi er ikke til å stole på. Alt lukter skummelt etter at holdbarhetstiden har gått ut. :knegg:


#4

Note sa for siden:

Da får vi google. :knegg:

www.godfisk.no/Nyheter/Nyhet?key=59910

Så to dager som en generell regel og et par dager ekstra for laks, kveite og torsk. Kan du se den dypt inni øynene og se om den er matt i blikket?


#5

Ru sa for siden:

Problemet med fisk generelt er jo at fersk fisk ikke nødvendigvis er så himla fersk.
Å lukte på den er nok det smarteste. :nemlig:


#6

Maverick sa for siden:

Kan du låne en katt som kan lukte på den for deg? :løsningsorientert:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.