kamp sa for siden:
Denne forsvinner raskt her i huset!
[CENTER][CENTER]Thai kyllingsalat[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Salat:[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 hvitløksfedd[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]400g kylling kjøttdeig[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 ss olje[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ ss sitron saft[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 ss fiskesaus[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 krm pepper[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 bunt vårløk[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 avokado[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]2 hjertesalater eller 1 romano salat (avhenig av størrelse)
[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Skrell og finhakk hvitløk. [/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Stek kjøttdeigen i olje i en stekepanne. [/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Tilsett hvitløk mot slutten av steketiden[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Smak til med sitron saft, fiskesaus og pepper.
Stek i 30 sek til slik at fiskesausen blir "kokt opp"
[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Avkjøl.[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Dressing:[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ rød chili[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 ss sitronsaft[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 ss peanøtt/sesam olje[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Del, kjern ut og finhakk chilien
Bland sammen chili, sesam olje og sitronsaft.[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Rens og strimle vårløken tynt[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Kjern ut skrell og skjær avokadoen i tynne strimler[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Skyll salaten[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Bland vårløk, avokado og salat i en bolle.[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Legg kjøttdeigen på toppen og chilien blandingen på toppen igjen.[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Garnering:[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 dl peanøtter, ristet og grovhakket