Min erfaring er at ungene alltid spiser mindre enn man tror - i hvert fall av kaka. Imidlertid synes jeg det kan være greit med et alternativ til de som ikke spiser sjokoladekake. Jeg pleier alltid å bake boller i tillegg til kake. Vi skal også ha selskap i morgen, og de får omtrent det samme som hos deg: pølser, spidermankake, boller og is.
Og pølser. Ingen av barna er spesielt kresne det jeg har merket, men vi har en liten super-allergiker som jeg har forsøkt å tilpasse en del for.
Nuh vel. Boller er enklere enn muffins, og greiere å fryse dersom de ikke spises, så vi lager boller. Men da vil jeg putte sjokoladebiter i altså! :trasser:
Jeg pleier å servere noenlunde det samme som deg.
Vi skal 5 års selskap om noen uker, og da kommer vi til å ha muffins i tillegg, og et fruktfat med oppskåren frukt.
Her pleier det å bli spist mer muffins enn sjokoladekake (gjærbakst utgår pga allergi)
Som barn likte jeg hverken pølser eller kake, og syntes bursdagsselskaper var vanskelige å gå i når menyen alltid besto av dette og en var sulten etter skole/barnehage. Jeg var veldig glad når det fantes boller. Jeg har fått en sønn som er helt lik. Derfor serverer jeg boller - jeg innbiller meg at det er vanlig at de som ikke liker kake liker gjærbakst - men at du har nok mat som det er, uten boller eller muffins, tviler jeg ikke på.
Vi serverte akkurat det samme i storebrors femårsdag i vår. Og det var så absolutt nok. Du har jo is? De som ikke liker sjokoladekake kan spise det? Vi serverte kuleis i sånne kjeks (hadde en 2 liter og lagde kuler selv, veldig poppis), og så sa jeg at de som ville kunne få mer is rett på tallerken etterpå.
Vi skal ha femårsdag om en uke, og snuppa har bestemt menyen:
Pizzasnurrer, Hello Kitty sjokoladekake, gelé og muffins med glitterstrøssel. :nemlig:
Det pleier grunnen å gå mest gelé og muffins, sjokoladekaka er mest "for show".