Smoothies er jo kjapt å lage, men det er nærmest umulig å unngå karber, er det ikke?
Hva bruker man som væske? Det er jo (faktisk en hel del) karber i nesten alt. Det blir litt ekkelt med 2-3 dl kremfløte også, liksom. I dag hadde jeg Biola naturell og vaniljekesam, men har dårlig samvittighet...
Jeg liker det best når man ikke har en fast masse, men faktisk har noe flytende å drikke. Og det får man ikke av et par egg.
Det er maange oppskrifter her, men jeg klarer bare ikke å like smoothies uten banan i, og helst også noe Biola eller lignende. Så jeg lager litt mer karborike smoothies, men har da selvsagt også egg og nøtter i så blodsukkeret holder seg fint.
Takk for link. Skal sjekke. Jeg bruker sjelden banan, men av og til. Jeg hadde både egg og nøtter i dag, men synes det er litt too much med biola og vaniljekesam.
Jeg lagde en med bringebær, en dæsj fløte, dæsj kesam med vanilje, egg, og et beger med sånn 0 % fett youghurt med fiber, eller hva den heter. Og litt splenda. Aner ikke kbh, men jeg tror det var greit nok.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.