Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ost som har liggi framme en dag

#1

Trixie sa for siden:

La osten i brødskuffen og ikke kjøleskapet i dag morges..
La den inn når vi kom hjem, 10 timer etterpå, kan den brukes? Eller er den blitt dårlig? Vanlig gulost.


#2

Fluke sa for siden:

Jeg hadde brukt den.


#3

Bomull sa for siden:

Litt svett gulost er ikke noe problem ... Dette har jeg spist i alle år, dvs. jeg er vokst opp med en far som likte gulosten best sånn, og jeg har en mann som kronisk lar slikt ligge på kjøkkenbenken, helt til jeg finner det - kan gå lang tid ja. Har aldri hatt noe problem med å spise gulost som har ligget ute et døgn, men jeg spiser ikke før den er kald og hard igjen. ;)


#4

Teoretica sa for siden:

Jeg hadde ikke brukt den.



#6

Blondie sa for siden:

Jeg ville brukt den, men kanskje i pizza eller lignende. Jeg liker ikke svett gulost på skiva.


#7

Frantzen sa for siden:

Den blir vel ikke dårlig, bare bløt? Noen timer i kjøleskapet så er den like fin, med unntak av det ytterste laget.



#9

Mjau sa for siden:

Jeg hadde raspet den opp og evt fryst den om du ikke ksla gratinere noe de nærmeste dagene.


#10

Lucifer sa for siden:

Bare skjær av det tørreste, så er den god som ny! Dette skjer stadig her i huset.


#11

Propella sa for siden:

Her hadde den gått rett i søpla.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.