Tok en kjøttdeigpakke opp fra fryseren på ... søndag, tror jeg. På mandag åpna jeg den, men så ble det ikke tid til middag likevel. Siden har den ligget i kjøleskapet. Åpen. Det lukter ingenting av den. Kan jeg bruke den til middagen i dag? Den ble forøvrig lagt i fryseren minst en uke før utgangsdatoen.
Ja om den ikke lukter, så ser jeg ingen grunn til at du ikke kan det. Det er jo greit (som alltid når man bruker kjøttdeig) at det blir skikkelig gjennomstekt.
Har ikke sagt det er et problem. Jeg skrev at jeg hadde ikke spist den.
Antar også frossen kjøttdeig har begrenset holdbarhet, spesielt etter at den er åpnet.
Jeg stoler på nesen min og hadde glatt spist den, selv om kjøttdeig vel er det man skal være aller mest forsiktig med. Her i huset brukes alt som ikke lukter eller ser dårlig ut, og vi har aldri – virkelig aldri – mageproblemer noen av oss.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.