Lilith sa for siden:
Hva bruker dere bringebær til? Jeg har egentlig bare pleid å varme dem og ha dem på is, men tre korger er litt i overkant. De har stått noen dager i kjøleskap, så det er vel litt sent å fryse ned også?
Blir veldig glad for tips!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Lilith sa for siden:
Hva bruker dere bringebær til? Jeg har egentlig bare pleid å varme dem og ha dem på is, men tre korger er litt i overkant. De har stått noen dager i kjøleskap, så det er vel litt sent å fryse ned også?
Blir veldig glad for tips!
Bomull sa for siden:
Du kan jo sylte dem da!? :vetikke:
Dixie Diner sa for siden:
Jeg elsker denne desserten, det er en av mine absolutte favoritter. Får vann i munnen bare jeg tenker på den, tror jeg må lage denne i helgen altså.
www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=71228&highlight=berries
Mei sa for siden:
Jeg ville tørket dem og brukt i musli og på frokostblanding utover vinteren.
Bergensis sa for siden:
Eg har fryst små porsjonar til bruk i smoothies. Det har eg også gjort med restar av jordbær, samt litt rips.
Ellers har eg, snill som eg er, donert fem kg bringebær til svigermor. Ho lagar magisk bringebærsyltetøy.
Vito sa for siden:
Høres lurt ut!
Hvordan tørker man bær?
Mei sa for siden:
Vi har frukt- og bærtørker, men det skal gå an å tørke i steikovnen på svak varme med døra på gløtt.
Isolde sa for siden:
Jeg har spist mine 2 korger :p Sendt med bær i barnehagen og spist i løpet av dagen.
Malama sa for siden:
Jeg hadde lagd syltetøy. Eller, frysetøy da altså, bevarer den friske smaken.
Jeg har spist opp en korg sånn mer eller mindre ved å knekke noen bær med litt sukker og ta på ei skive nå. Vel, guttungen har hatt noen i matboksen også.
Tilden sa for siden:
Disse er gode de!!
dilldallsaant.blogspot.com/2010/06/min-aller-aller-beste-oppskrift-pa-st_28.html
Macky sa for siden:
Å de så nyyydelige ut! Men, jeg ser der står at mandelmasse ikke fås tak i i Norge, men lurer på om det ikke er slik jeg lager kranskekakerstenger av til jul??
bor langt fra Sverige, og øyner et håp
Che sa for siden:
Jeg ville frøset de ned i små posjoner - tatt de opp i løpet av vinteren - tint de, tilsatt litt sukker og ha nyrørt bringebærsyltetøy tilgjengelig.
Dixie Diner sa for siden:
Mandelmasse selges i Norge, er ikke det kransekakemasse da? Eller sånn makronfyll? Eventuelt kan man jo lage selv, det er vel fort gjort.
Fryse ned er lurt ja, jeg har alltid masse frosne bær liggende.
Tilden sa for siden:
Ligner mer på makronfyll ja... Det kan sikkert brukes!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.