Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ripsgele med perlesukker?

#1

Balanse sa for siden:

Går det, eller må jeg ut og handle?


#2

Kaktus sa for siden:

Jeg ville kanskje kjørt det til fint pulver med stavmikseren først, men regner med at det smelter sammen med ripsen uansett. Jeg hadde brukt det!


#3

Balanse sa for siden:

Stavmikseren. :humre: / :filer:

Jeg hiver det oppi gryta og prøver. Eller? (Det tok mer tid enn jeg trodde å plukke ripsen, og jeg traff flere brenesler på veien, så jeg er litt mindre happy-go-lucky på kjøkkenet i dag enn normalen.)


#4

Kaktus sa for siden:

Kan du ikke smelte perlesukkeret oppi vannet før du smeller oppi ripsen? Eller skal man ikke bruke vann?


#5

Veronal sa for siden:

Perlesukker går helt fint. Det løser seg i vannet.


#6

Balanse sa for siden:

Takk, takk, det gikk helt fint med perlesukker. Apropos sukker, så sukker jeg litt over Coop som legger ut en oppskrift med mengder som gav et lite syltetøyglass med gele. Har jeg muligens gjort noe feil? Kan det være rett at 1 liter rips bare blir et lite glass med gele? (Kan eventuelt også kalles et glass med konsentrert sukker.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.