Shane sa for siden:
Jeg digger kokebøker og er alltid på jakt etter enda fler :knegg: Om det er veggis, vanlig mat, indisk, desserter osv er ikke så nøye - jeg lager det meste :cool:
Så, hvilken kokebok er din absolutte favoritt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Shane sa for siden:
Jeg digger kokebøker og er alltid på jakt etter enda fler :knegg: Om det er veggis, vanlig mat, indisk, desserter osv er ikke så nøye - jeg lager det meste :cool:
Så, hvilken kokebok er din absolutte favoritt?
Hjertensfryd sa for siden:
Akkurat no er det denne som er favoritten.
Flubby sa for siden:
Denne er fantastisk! :hjerter:Halkatla sa for siden:
Jeg bruker denne dersom jeg står fast på noe:
Den har løsninger på det meste...
Ellers har jeg drøssevis av andre kake- og kokebøker, inkludert 4 jeg skriver i selv.
Luftslottet sa for siden:
Jeg er veldig glad i kokebøkene til Andreas Viestad. Bordet fanger er den første kokeboka jeg begynte å bruke aktivt (den er eldre enn fra 2009, altså :knegg:), og den er fortsatt i stadig bruk.
Zulu sa for siden:
Jeg er også glad i Viestad. "Det beste jeg vet" bruker jeg mye.Luftslottet sa for siden:
Hvordan koke vann er også en slager. Den har jeg brukt en del sammen med Ingrid Espelid Hovigs store bibel.
Syrin sa for siden:
Eg har to bøker av Anna og Fanny Bergenström. Fantastiske oppskrifter med mat frå heile verda, men eg har vel sjølv konsentrert meg om middelhavsmaten. Det er jevnt over sunn mat med mykje smak. Gode for øyet også - flotte bilder og MANGE oppskrifter:
Under valnøttreet
Kjærlighet, oliven og timian
Og så kanskje min favoritt - Tessa Kiros. Kiros er født i London av finsk mor og gresk-kypriotisk far. Ho gifta seg med ein italiener, og bur nå i Toscana. Herlig miks av det nordiske kjøkkenet og middelhavsmat! Heilt i mi gate.
Multur og makrellskyer
Mat for store og små
Fakse sa for siden:
Jeg er også veldig glad i kokebøker, og har tre fulle meter, er i gang med min fjerde...
Noen av dem jeg stadig tar frem er "Sølvskjeen" og "Le Cordon Bleu". Jeg liker generelt kokebøker som går i dybden på et spesielt tema, jeg har alt for mange kokebøker som er litt om ditt og litt om datt, og det blir uoversiktlig når man har mange.
Macky sa for siden:
Jeg fikk kokeboken "Taco" (av Knut Robberstad og Håvard Rosenberg). Inviterte venninner på Tex-Mex kveld, hvor alt jeg serverte var fra denne boken, og det er så mange gode oppskrifter!! Spesielt på hjemmelaga salsa og tortillalefser :nam:
Milfrid sa for siden:
For tiden liker jeg disse to veldig godt:
De er oversiktelige (bilde-indeks foran hver tema) og har bilder av alle rettene, gode forklaringer som er lette å følge (blant annet grei oversikt over hvor mye tid man må regne på forberedelse og selve kokkeleringen. De har mye grei hverdagsmat i tillegg til mat til fest.
Jeg har kjøpt mange kokebøker jeg aldri bruker. Disse har jeg brukt daglig siden de ble kjøpt.
Irma sa for siden:
Oj, det blir vanskelig å velge. Kan jo begynne med denne:
Turban Smukk sa for siden:
Jeg liker også Viestad. "Hvordan koke vann" er en slags livredder for meg. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.