For det første blir jeg veldig kvalm etter frokost og hvis jeg må spise mer egg nå, vet jeg ikke hva jeg gjør. :sparke: Jeg spiser ikke så mye egg heller, kun to til frokost. Men jeg er virkelig ikke glad i å lesse på med pålegg, jeg har hele mitt liv likt tynt lag på skivene mine. Går slik kvalme over?
For det andre så gir dette lavkarbokostholdet meg en forferdelig ettersmak, eller hva jeg skal kalle det. Gjesper jeg, kommer det opp ekkel smak i munnen, f.eks. Det lukter ikke aceton, men bare fælt. Vanlig?
Vond smak i munnen var forbigående for meg, hvertfall. Kvalme har jeg bare fått i forbindelse med for mye proteiner (spesielt av Skyr). Hva med å variere litt? Omelett, eggerøre, hardkokte, bløtkokte... Det finnes mange måter å få i seg nok egg på. :nemlig:
Kroppen kan være i ketose uten at det vises på stixen. Det finnes flere forskjellige ketoner og bare én av dem påvises på stixene. De andre må man ta blodprøver for å sjekke.
Hold ut, det er normalt å bli slapp. Det er bare kroppen som omstiller seg til å hente ut energi fra fettlageret.
Stixen sin farge har ikke noe å si, er den rosa så er du i ketose. Dessuten kan du være i ketose uten at det gir utslag på stixen, så jeg synes personlig de stixene er bortkastede penger.
Mannen min får ånde fra helvete når han er i ketose. De første ukene da, så blir det litt bedre. Og kvalme og slapphet er vanlig i begynnelsen men går over hos de fleste. Hvis ikke øker du karbene litt og spiser ikke mat du ikke har lyst på. Egg trenger du ikke å spise i det hele tatt om du ikke vil ha det.
Middagsrester, salater osv. Eller bak disse, disse baker jeg til mannen min og han elsker dem. Del dem i 3 deler på langs så du får 3 "spiralloff-skiver" og ha på godt pålegg. :)