Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gavetips til en kvinne som fyller 90 år?

#1

amor sa for siden:

Jeg er generelt dårlig på gaver og spesielt dårlig på gaver til eldre mennesker. Hva gir man en bestemor som fyller 90 år?

Noen som har noen gode tips! :blomster:


#2

Maverick sa for siden:

Champagne, kokain og botox!


#3

amor sa for siden:

Haha! Herlig!


#4

Hot Lips sa for siden:

Ja, når man er 90 er det på tide å teste ut livets fristelser. :knegg:

Min gamle bestemor var ikke en typisk kokainbestemor. Hun satte pris på abonnement på Hjemmet og "gavekort" på middager - dvs at jeg kom på besøk, hadde med ingredienser, laget middag, spiste med henne og vasket opp. Sikker vinner.


#5

Skilpadda sa for siden:

Smykker og silkeskjerf og pene bluser tror jeg stort sett var det jeg kjøpte til min farmor. Liker man å pynte seg, så blir det aldri for mye sånt. Hun satte spesielt pris på pene små skjerf, som passet til de pene blusene hennes, fordi hun ikke syntes hun hadde så pen hals lenger.


#6

Señora sa for siden:

God håndkrem/bodylotion.


#7

Flubby sa for siden:

Det kommer helt an på bestemor det, de er jo så forskjellige. Er hun frisk og rask, eller syk og skrøpelig? Ser hun godt, f eks? Jeg hadde ei bestemor man glatt kunne spandert bytur på, skikkelig sprek gammel dame. Fotbehandling, middag ute, tatovering (har hun faktisk, ja) eller kinotur. Mens den andre bestemoren min "hadde alt og trengte ingenting". Hun fikk ofte gode matvarer, ny gyngestol, telefon med store tall på, tøfler, hekleoppskrifter og garn... slik som hun likte.


#8

Michelle sa for siden:

Det samme satte min farmor pris på. Hun ble 92 år.
Lekre silkeskjerf ble det ikke for mye av. Hun kunne også godt like å nippe til et lite glass likør, gjerne hjemmelaget eggelikør.
Fotpleie som er foreslått er jo også en meget god ide.


#9

Tjorven sa for siden:

Til gamle slektninger har vi pleid å sette bilder av ungene i fin ramme. Skrytebilder blir det visst aldri nok av.


#10

carmenzita sa for siden:

Ulltøy!
Gode kremer.
Album,bilder av barnebarn/oldebarn.


#11

Arona sa for siden:

Godt undertøy i ull/silke og bilder av barnebarn el.l. Fotbehandling er også bra, eller hva med en manikyr om hun liker å pynte seg litt? En pen brosje eller pene bluser slår sjelden feil, eller en pen cardigan.


#12

Gaia sa for siden:

Fotografier og maikyr/pedikyr var stor hit hos min mormor.


#13

Tove sa for siden:

Min mormor elsket albumer eller kalender med bilder av alle sine kjære i. Hun fikk også en gang et bilde av sitt barndomshjem, som hun bare elsket.


#14

amor sa for siden:

Gaven er i boks. Bilde nr 1 er gave til bestemor/oldemor som i morgen fyller 90 år.

Bilde nr 2 er gave til den stolte mamma... ;)


#15

Veslemøya sa for siden:

Hvis hun er spek og har litt syn igjen kan du jo ta henne med på teater.


#16

Nextlife sa for siden:

Vår 97-åring setter mest pris på rødvin, likører og portvin, og blir helt svett av alle de innrammede bildene hun får av barnebarn, oldebarn og tippeoldebarn. Det er noen av dem, og det blir bare rotete og altfor fullt sier hun.
Hun blir vedlig glad for ullundertøy ettersom hun ikke ikke er i så mye aktivitet, og fryser lett.


#17

amor sa for siden:

Det ble bildegave fra oss. Hun har aldri fått innrammet bilde av mine fem gullskatter tidligere og jeg får bare håpe og tro at hun vil sette pris på det.


#18

Sissel sa for siden:

Kjempefint bilde av ungene dine amor. Kjekt å se dem igjen. Størstejenta er jo voksen jo. Jeg er helt sikker på at hun vil sette pris på denne gaven.


#19

Hot Lips sa for siden:

For en fin flokk du har, Amor! :hjerter: Perfekt gave.


#20

m^2 sa for siden:

Nydelige bilder av nydelige unger :hjerter:


#21

kokosbolle sa for siden:

Flott gave!

Min bestemor elsker blomster, så hun fikk en flott og spesiell bukett av meg i år.


#22

007 sa for siden:

Hohoi. Ingenting er som å Google og havne i en ti år gammel tråd på FP. :knegg:

Såh: Mannens bestemor, 90 i mai, må ha en julegave. Nei, jeg vil ikke overlate det til mannen, etter 30 år sammen er hun litt min bestemor også. Dessuten har jeg mer peiling på hva hun har og liker enn han.

Mange gode forslag i tråden her, men ingenting av dette passer. Hun har i bøtter og spann med ull, fine bluser, fine brosjer og så mange bilder av barn, barnebarn og oldebarn at hun er tom for veggplass.

Opplysning: Sprek dame, bor alene, ingen hjelp fra helsevesenet, kjører bil.

:hjelp:


#23

Mex sa for siden:

Abonnement på et ukeblad? Time hos frisør/fotpleier?
Noe godt å spise/drikke?


#24

Maverick sa for siden:

En dag med banekjøring med fancy bil! :hyper:


#25

Daisy sa for siden:

Ja!

Eller, gavekort matkasse, nydelig blomsteroppsats.


#26

Trulte sa for siden:

Hvis hun ikke har så mange bilder fra før er jo bilde perfekt. Min mor prøvde å gi tilbake bilder av våre barn. Jadda! Fordi hun trengte bare et. St de var forskjellige alder telte ikke. :ler: Ellers så fikk min mor som ble 90 nå, lebestift, skjerf og lue fra morild, god ansiktskrem, hun elsker bøker. Hun hater gavekort, og spesielt gavekort på hudpleiesalonger. Jeg fikk dem hun fikk!


#27

frukt sa for siden:

Hest seff.

Eventuelt noe som kan spises eller drikkes, eller en opplevelse av noe slag. Det siste er kanskje ikke det enkleste å få til i disse koronatider da.


#28

polarjenta sa for siden:

Vi kjøpte eggelikør(jeg og min bror) foreldrene mine kjøpte konjakk. Et år vurderte vi å finne på noe annet, det ble store protester.


#29

allium sa for siden:

Moren min på 90 er alltid glad for bøker, og ansiktskrem og bodylotion i «sine» merker. I fjor kjøpe jeg små porsjonsformer fra Le Creuset, så hun kan lage opp middager og fryse ned.


#30

veobra sa for siden:

Min bestefar ble glad for en flaske whisky .


#31

Martis sa for siden:

Min bestemor på 90+ liker fine skjerf, god vin og at vi tar henne med på opplevelser. Hun er fortsatt frisk og sprek og har hatt en oppblomstring sosialt etter at hun solgte leiligheten og flyttet til et "kollektiv". :knegg:

Hva med frisørtime, manikyr eller noe slikt?


#32

Charlie sa for siden:

Sherry. Eller portvin. En tur på crossbane. Middag. Mani-pedi. Hot stone massasje. Hudpleie. Album med historiske bilder fra stedet hun vokste opp, fortrinnsvis tiden da hun var barn/ ungdom (massevis av grupper på Facebook for ulike steder og gamle dager hvor man kan høste bilder).


#33

007 sa for siden:

Takk for tips.
Dette er en vrien dame, så jeg tror vi safer oss inn på gavekort hos frisøren. Det har hun fått før, men det er i alle fall noe hun har bruk for.


#34

millact sa for siden:

Oldemor her er straks 98, i januar. Hun er glad i blomster, så et år fikk hun mange gavekort av oss på mindre summer slik at hun kunne kjøpe seg blomster hver uke.


#35

Røverdatter sa for siden:

Jeg kjøpte en nattkjole til oldemor på 88. Den ser iallefall veldig deilig ut, så håper den faller i smak. Og Værdagbok 2021 - det får hun hvert år.


#36

C3PO sa for siden:

Mannens bestemor ble lykkeligst av å få Flaxlodd. Jeg tror det var noe med å oppleve litt spenning.


#37

Millen sa for siden:

Mannens bestemor i 80- årene liker å få gavekort på en lokal klesbutikk der hun bor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.