Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lage poll?

#1

Fløyel sa for siden:

:gal: Hvordan lager man en poll etter at man har publisert 1 innlegget?
Altså - jeg har skrevet 1 innlegg - trykket på publiser og skulle gå tilbake og lage en poll, men jeg skjønner ingenting :blånn:


#2

Skilpadda sa for siden:

Lurer du på hvordan du kommer til den siden der man lager poll? Når du skriver det første innlegget i tråden, må du krysse av på "Ja, lag en undersøkelse sammen med denne tråden". Dette valget ligger et stykke ned på siden, etter blant annet behandling av vedlegg. Så skriver du ferdig innlegget og publiserer (ved å trykke på knappen "Legg inn ny tråd"), og så kommer du siden der du lager selve pollen.

Tips: Det er lurt å skrive ferdig alle alternativene i pollen på forhånd, så du bare kan kopiere dem rett inn, i stedet for å begynne å tenke over hva alternativene skal være mens du sitter og lager den.


#3

Skilpadda sa for siden:

Eller lurer du egentlig på hvordan man fyller ut de ulike boksene når du har kommet til siden for å lage poll? Venter med å svare til jeg er sikker på hva du ikke skjønner. :)


#4

Fløyel sa for siden:

Jeg hadde allerede publisert innlegget, og gikk inn for å redigere innlegget for da å lage pollen og da fikk jeg ikke opp det alternativet om å lage en poll :blånd:


#5

Skilpadda sa for siden:

Nei, jeg tror nok du må krysse av for at du skal ha en poll mens du skriver innlegget, altså før du publiserer.


#6

Skilpadda sa for siden:

DM har forresten laget en veldig fin, illustrert bruksanvisning som er klistret her på Informasjon, du kan se den her. :)


#7

Fløyel sa for siden:

Takk for svar :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.