Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ditt favoritt-tilbehør til fisk

#1

Skremmern sa for siden:

Hvilke grønnsaker foretrekker du å wokke/koke til fisk?


#2

Niobe sa for siden:

Brokkoli, blomkål, løk, paprika og gulrot i woken. Gjerne med litt smeltet fetaost på.


#3

Che sa for siden:

Kommer an på fisken, men spinat er godt. Hjemmelaget potetmos med ekte smør like så.


#4

Zulu sa for siden:

Gulrot og bacon stekt sammen er snadder til torsk. I den grad bacon er en grønnsak. :o


#5

Hondacrv sa for siden:

Smeltet fetaost? DET hørtes godt ut. Men ellers; wooket gulrot, paprika, sukkererter er en vinner. Kokte liker jeg ikke.


#6

Slettet bruker sa for siden:

Ris, wasabi, ingefær og soyasaus. :nemlig:


#7

Storm sa for siden:

Fenikkel synes jeg er veldig godt til fisk.


#8

Skremmern sa for siden:

Egner den seg til steking?


#9

Storm sa for siden:

Regner med det, men jeg pleier å dampe den.


#10

Interference sa for siden:

Smørdampet nykål, blomkål og brokkoli.


#11

IOA sa for siden:

Vi pleier ofte å ha ratatouille til hvit fisk. Squash, paprika og løk, pluss enten tomatboks eller tomater i biter. Til laks har vi ofte kokt brokkoli og avocado i biter med litt sitron og salt på.


#12

Tangina sa for siden:

Nykål (eller annen kål) strimlet og woket med finhakket chili og hvitløk er veldig godt til for eksempel grillet småørret, og sikkert mye annen fisk. Med ovnsstekte potetbåter. Nam!


#13

Bomull sa for siden:

Spinat, nykål og brokkoli er favoritter; generelt igrunnen.

Mannen min spiser ikke fisk, så når jeg lager fiskemiddager lager jeg gjerne så den varer i to dager til meg og ungene, eller bare meg. Noe av det jeg liker best når jeg skal smelle noe sammen i en fei, er laksefileter som jeg lett bruner i pannen før jeg legger de over Findus brokkoligraten (frossen) i en ildfast form med ost over og lar godtgjøre seg i ovnen i 30-40 minutter. Det er utrolig godt, gjerne med bakt potet eller båndpasta til. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.