Hva med noe sånt som fyllet til Gerds (lavkarbo hvis du velger den typen ingredienser) ostekake:
en boks seterrømme, en boks kremfløte, en sånn firkantet ost - naturell.
4 dl ren saft i passende smak, gelatinpulver så du får nok til all væsken (inkl. rømme osv)
Bland, ha i gelatin utrørt i litt oppvarmet saft (etter oppskriften på gelatinpakka)
Hiv nedi noe som passer til bunn først i de enkelte glassene, hell over moussen, la stivne, og evt ha noen bær og mynteblader på toppen.
Fyll:
100 g melkesjokolade
300 g kremost naturell
2 dl kremfløyte
75 g sukker
150 g bringebær (friske eller opptinte fryste)
Pynt:
Smelta sjokolade og bringebær
Smelt smør. Knus kjeks og bland i smør. Blandinga trykkast jamnt utover 6 - 8 porsjonsskåler eller ei lita form. Sett til avkjøling.
Smelt sjokolade i vannbad eller mikro. Rør saman kremost, kremfløyte og sukker i ein bolle til massen er glatt og jamn. Bruk gjerne ein handvisp. Tilsett bringebær og tilslutt smelta sjokolade i ein tynn stråle under omrøring. Fordel ostemasse i former og sett til kjøling. (Ca 2 timar med porsjonsformer, lenger ved bruk av stor form)
Pynt med smelta sjokolade som blir ringla over kaka og friske bringebær før servering.
Denne oppskrifta stod i Hjemmet i forrige veke (trur eg). Kan det vere denne du såg?