Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Linsesuppe

#1

malena sa for siden:

Jeg har en gryte stående og putre med grønne linser, gulrot, potet og stangselleri.
Hva slags krydder er godt å ha i?
Er det godt med spinat til slikt (frossen)?
Hva med kinakål i strimler?


#2

DM sa for siden:

Det sitter jeg å spiser nå. :D Bare at jeg har torskefilet og purre i også.

Litt koriander, herbamare urtesalt, og herbamare grønnsaksbuljong har jeg oppi, og det er himmelsk! :hjerter:


#3

DM sa for siden:

Kinakål i strimler er sikkert godt, men jeg tror jeg ville spart spinaten?


#4

malena sa for siden:

Jepp, du har sikkert rett ang spinat. Torskefilet? Lurer på om jeg ikke har noe liggende i fryseren...


#5

DM sa for siden:

Det er himmelsk godt. Det er sånn fryst jeg bruker.
Og hvis du ikke har koriander og grønnsaksbuljong, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å kjøpe det.


#6

malena sa for siden:

Jeg har grønnsaksbuljong. Er det frisk koriander du mener? Det liker jeg ikke, så det blir det ikke noe av... :knegg:


#7

malena sa for siden:

Forresten Desembermamma, ammer ikke du?? Hadde jeg spist linsesuppe da jeg ammet mine kan jeg love deg at jeg hadde fått høre det resten av kvelden...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.