Litt usikker på om jeg skulle legge innlegget her eller under Matforumet, men det er kanskje det samme.
Min søster skal arrangere markering av rund dag (delvis overraskelse, jubilanten har fått beskjed om å holde av dagen) med spa og limo og festen hjemme med innleid kokk. Dette er nordøst i Oslo, helt på utkanten.
Har noen tips om gode kokker/firmaer som ordner sånt? Det skal sies at jubilanten er noe gammel og litt tradisjonell i matveien, så det bør ikke være sushi, tapas eller lignende, men heller treretters med f.eks indrefilèt av kjøtt til hovedrett o.l.
Takk for tips!
Lagde han all maten hjemme hos dem eller ble maten forberedt før og varmet opp der? Det står på hjemmesiden deres at sistnevnte er sånn de gjør det. Fint hvis du kan fortelle litt mer om hvordan det foregikk. Min søster har alltid masse spørsmål..;)
Han hadde med masse containere, og jeg så ikke nøyaktig hva som skjedde, men noe ble nok laget på kjøkkenet. Han sto der en god stund. Kyllingen smakte definitivt ikke oppvarmet.