Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av hjemmelagde knekkebrød

#1

mkj sa for siden:

Bakte hjemmelagde knekkebrød i går, og de ble faktisk utrolig gode. Tror tidene med butikk-kjøpte knekkebrød er over - vel og merke om jeg knekker koden på hvordan de skal oppbevares. I går kveld var de sprø og gode, mens i dag - etter en natt i lukket plastboks var de slagna.

Så hvordan oppbevares de best?

Her fant jeg oppskriften (men jeg har sett den mange steder rundt om på nettet - så det er vel en slags gjenganger, jeg aner ikke hvem som fant den opp i første omgang)


#2

mkj sa for siden:

Det er forøvrig en skikkelig kaloribombe - jeg har regna ut at det er 133 kalorier pr stk. Men det er jo bare sunne saker, så det får gå. Er nok alle frøene som gjør det.


#3

Blåbær sa for siden:

Tett metallboks. :nemlig:


#4

Maxine sa for siden:

Jeg har dem i en gammel kakeboks av metall.


#5

Sokk sa for siden:

I en papirpose? Butikk-knekkebrød kommer jo som regel i papir, og tettes ikke helt igjen når de står i skapet - i hvert fall ikke her. Hvis de spises fort opp kan de også stå i en kurv på benken, med et klede over, f.eks. :nikker:


#6

ItsOnlyMe sa for siden:

God gammeldags metall-kake-boks.
Ja, kanskje det funker med papirpose også? eller en kurv med et klede over?


#7

Garbella sa for siden:

Jeg bruker en kurv med klede over og da holder de seg sprø.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.