Storm sa for siden:
Har et fint stykke svin ytrefilet og er fantastiløs.
:hjelp:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Storm sa for siden:
Har et fint stykke svin ytrefilet og er fantastiløs.
:hjelp:
Tinka sa for siden:
Wok det sammen med masse grønnsaker.
Slettet bruker sa for siden:
Strimle det, wok sammen med sjampinjong, kantareller, paprika, løk, sukkererter og gulrotstrimler. :nam:
Dixie Diner sa for siden:
Jeg og ei venninne pleier å marinere det i denne fantaaastiske marinaden, steke det og ha det i pitabrød sammen med hvitløksdressing eller rømme, masse grønnsaker og revet ost. :sulten:
Noen ganger har jeg ikke hatt tid til å la det ligge i marinaden, så jeg har bare stekt det sammen med den. Blir knallgodt det og. Det er jo egentlig en glaze, men den er aller best.
Java sa for siden:
Svinegryte (oppskrift etter hukommelse)
Skjær kjøttet i biter og stek i smør og karri.
Tilsett vann og tomatpuré og la det småkoke en times tid. (Kanskje tilsette buljong?)
Spe med matfløte.
Serveres med salat og ris til.
Storm sa for siden:
Det hørtes veldig godt ut, ja. :nam: Spørsmålet er om mannen klarer å finne den glazen i butikken da.
Wok har vi så ofte, så det blir litt for hverdags for Lørdag TM. Egentlig kunne jeg tenke meg å involvere kantarell.
Storm sa for siden:
Sånn vanlig gul (fiskebolle) karri, eller ekte indisk? Den retten der høres jo ut som kunne hatt kantareller i seg også.
Dixie Diner sa for siden:
De har den i så og si alle butkkker, så jeg tror nok du finner den. Den er både på flaske og på liten pakke. Jeg bruker 2 små pakker til ca. 500 gram svinekjøtt, mener jeg å huske. Kan holde med én også.
Benzo sa for siden:
Krydre kjøttet, rundstek i panna og inn i ovnen på 180 grader i 30 min. Stek opp det du har av grønnsaker, salt, pepper + litt worcestershiresaus, hiv oppi et par ss creme fraiche, litt fløte hvis du har, og et par gode skiver muggost. Det skal vi ha i kveld. :)
Java sa for siden:
Vil tro du kan bruke all mulig slags karri, men det blir vel mer smak med den ekte.
Det er veldig godt med sopp i også. Egentlig kan man tilsette akkurat det man vil.
Blåbær sa for siden:
Hvis du skal lukse deg skikkelig:
snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?id=12045686
Så lenge fileten ikke er for tynn vil denne oppskriften funke med ytrefilet også.
Server med potetbåter/baktpotet ol og steikt kanarell. :hjerter:
Storm sa for siden:
:nam: Den så god ut, får prøve den neste gang.
Nå er handleliste sendt avgårde og på den står kantareller, tomatpuré, matfløte og salatingredienser. Så da blir det en slags gryterett og så skal jeg prøve meg fram med karri i.
Dixie Diner sa for siden:
Oj, det så godt ut, Blåbær! Plutselig ble lørdagspizzaen vår boring.
dinadina sa for siden:
dinaskjokken.blogspot.com/2010/09/middelaldersk-svin.html
For de som har Römertopf
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.