Jeg har to avocadoer som har ligget i kjøleskapet noen dager. De var ganske modne da jeg la dem der, og nå er de litt mykere enn de pleier å være når man kjøper dem modne. De ser helt fine ut, gule inni og grønne ute i kantene. Lukter ingenting, og smaker helt fint.
Kan jeg skjære dem opp i kveld og sende med ungene i morgen hvis de ligger i matboksene i kjøleskapet i natt?
Men blir de ikke dårlige av å ligge oppskjært?
Jeg pleier alltid dele opp avocadoene så nært opptil når de skal spises som mulig, og la den evt halvdelen som ikke skal spises med én gang ligge med steinen i seg. Steinen skal i det minste hindre misfarging, ettersom jeg har skjønt, og også gjøre avocadoen mer spiselig etter at den er åpnet.
Så lenge de ikke er blitt brune og skjemmet, så er de gode! :) Det å ha litt sitron på, og beholde stenen i, er gode tips for å beholde grønnfargen. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.