Jeg bruker ikke så mye kylling, men kjøpte litt her om dagen. Jeg la det over i posjonsbeger og frøys det ned, men synes det luktet så veldig. Er det normalt? Det var innenfor datoen, det luktet forsåvidt ikke dårlig heller, bare veldig sterkt. Nå synes jeg til og med at det lukter i fryseren. :(
Det var 2 pakker kjøttdeig fra firstprice og en diger pakke fileter fra Prior.
Kyllingkjøtt kan bli dårlig før datoen om det blir åpnet eller får det for varmt i en liten periode.
Ellers lukter kyllingkjøtt alltid litt når du åpner det, men lukten skal forsvinne i løpet av 10 minutter eller så. Lukter det så ille at du må åpne vinduer er det ikke spisende ...
Jeg syns kyllingkjøtt lukter høgg uansett, så jeg pleier å la det ligge litt etter at jeg har åpnet pakken (et par minutter). Lukter fortsatt direkte vondt da, så kaster jeg det.
Jeg tok det direkte fra vakumpakker i plastbeger beregnet på frysing. Det lå i kjøledisken på butikken, og jeg brukte kanskje 20 minutter før det kom i kjøleskap, før jeg altså åpnet det og puttet det i beger og rett i frysa i går. Jeg synes det lukter i fryseren i dag.
Jeg synes alltid kylling lukter grusomt når man tar det frem. :nemlig:
Det trenger ikke være noe galt med det av den grunn. :niks:
Men om både fryser og mat stinker lenge etter du har tatt det ut så høres det jo litt pussig ut. :skeptisk:
Vanskelig å vite om det er alle tre pakkene, bare kjøttdeigen eller bare filetene som lukter i grunn. :gruble: Kanskje jeg må sjekke søpla ute og se på datoen, og gjøre en kvalifisert gjetning.
I fylgje kjenning som har jobba i næringsmiddelindustri så er det på grunn av den gassen("Pakket i beskyttende atmosfære") dei har inne i pakkane at det vert slik lukt rett etter opning.
Jeg synes det er for ille å kaste 2,5 kg og. Som sagt, det lukter liksom ikke vondt i så måte, bare sterk kyllinglukt. Men det var imponerende mye lukt.
Jeg tror du ville kjent det om det luktet DÅRLIG. :vetikke:
Jeg synes all kyllingfilet (og i grunn kjøtt av kylling generelt) lukter ille, men det er i grunn ikke noe galt med kjøttet, jeg liker bare ikke lukten av kylling rå.
La meg si det sånn, jeg tenkte ikke på kyllingen da jeg gikk ned på rommet der fryseren sto i morges, men kjente en uvant lukt. Det kom fra fryseren. Når det er sagt, jeg hadde brukt den i går dersom jeg skulle lage noe av den da jeg åpnet den. Hadde ikke reagert nevneverdig. Det at det lukter i fryseren er strengt tatt ikke så rart, den blir jo ikke frossen på et blunk, så at den kan gasse litt i prosessen er vel ikke så unormalt.
Hvis det lukter mer enn normalt, så ville jeg ha kastet det. For et års tid siden hadde jeg kjøpt kyllingkjøttdeig på ICA, av merket Prior. Tok det opp fra fryseren en dag og åpna pakkene, og det stinka langt inn i granskauen.
Jeg turte ikke bruke det. Normalt at det lukter bittelitt, men aner du uråd, så er det vel best å være på den sikre siden.