Ami sa for siden:
Hvor lenge kan en hjemmelaget deig ligge i kjøleskap før den blir ubrukelig?
Jeg har noen rester etter pizzadeig som har ligget i pose der siden fredag kveld, og i dag (søndag) lukter den nesten litt alkohol. :grubler:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Ami sa for siden:
Hvor lenge kan en hjemmelaget deig ligge i kjøleskap før den blir ubrukelig?
Jeg har noen rester etter pizzadeig som har ligget i pose der siden fredag kveld, og i dag (søndag) lukter den nesten litt alkohol. :grubler:
Dixie Diner sa for siden:
Den inneholder gjær så den lukter alkohol etter en stund ja, hehe. Deig som ligger i kjøleskapet i 1-2 døgn gir en FANTASTISK konsistens og smak på det ferdige produktet. Jeg lager alltid for mye pizzadeig slik at jeg kan slenge deig i kjøleskapet og lager hvitløksbrød av den etter 1-2 dager. Smaker helt fantastisk, helt annerledes enn "fersk" deig. Mye bedre!
Ami sa for siden:
Kult!
Jeg tar snart nystekte rundstykker ut av ovnen. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.