Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Deig i kjøleskap

#1

Ami sa for siden:

Hvor lenge kan en hjemmelaget deig ligge i kjøleskap før den blir ubrukelig?

Jeg har noen rester etter pizzadeig som har ligget i pose der siden fredag kveld, og i dag (søndag) lukter den nesten litt alkohol. :grubler:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Den inneholder gjær så den lukter alkohol etter en stund ja, hehe. Deig som ligger i kjøleskapet i 1-2 døgn gir en FANTASTISK konsistens og smak på det ferdige produktet. Jeg lager alltid for mye pizzadeig slik at jeg kan slenge deig i kjøleskapet og lager hvitløksbrød av den etter 1-2 dager. Smaker helt fantastisk, helt annerledes enn "fersk" deig. Mye bedre!


#3

Ami sa for siden:

Kult!
Jeg tar snart nystekte rundstykker ut av ovnen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.