Mange kyllingfileter som bør spises snart
Masse grønnsaker, spes paprika, gulrot, løk, brokkoli, blomkål og selleristang
Salat
Epler
Fløte
Rømme
Cottage cheese
Ost (Norvegia, Brie, Parmesan, Philadelphia)
Kokosmelk
Hermetiske tomater, bønner, kikterter og sånt
Linser
Div sauser, dressinger, honning etc etc
En bråte andre ting, men jeg kan jo ikke ramse opp hele kjøkkenskapet
Masse tid
Har ikke:
Poteter, pasta og ris
Bacon og spekeskinke
Fantasi
Så veldig mye overskudd
Jeg er sulten! Jeg har lyst på noe gryteaktig. Noe som koker. Evt leirgryte. Jeg er ikke i humør til å steke, men steker litt hvis det må til.
Nam! Men "bør" man ikke ha en del rotgrønnsaker da? Jeg synes liksom ikke det blir det samme uten poteter. (Jeg glemte også å nevne at vi spiser lavkarbo, men det regnet jeg med kom fra ut fra matvarelisten min. :knegg: )
Jeg hadde stekt kyllingfiletene i biter, hivd oppi eplebiter, biter av alle grønnsakene, litt rømme og fløte, pluss litt buljong om du har, og smakt det til med salt og pepper og gjerne hvitløk. La putre til grønnsakene er passe, og server med salat.
Har du terryiakisaus og sambal oelek?
Isåfall, ta litt peppermiks, litt salt, terryiakisaus, sambal oelek og litt coca cola, bland godt sammen og legg kyllingen oppi. Sett i ovn og stek på 180-200 grader i ca en time.
Putt det gjerne i en leirgryte sammen med masse gode grønnsaker og litt fløte. Smaker helt fantastisk!
Jeg vet det, men det blir altså veldig godt. Jeg har dog ikke prøvd det alene, kun sammen med sambal oelek og terryiakisaus.
Den gamle sjefen min marinerte hel entrecote i cola, herregud det var godt. :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.