Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hele kyllinger

#1

dea sa for siden:

Jeg har noen hele kyllinger i fryseren jeg ikke får brukt. Noen som har noen gode oppskrifter til meg?


#2

Interference sa for siden:

Stapp dem med sitron, hvitløk, basilikum, smør og løk.
Pensle utsiden med smeltet smør og krydderblanding. Stikk gjerne smørbiter under skinnet på brystet sammen med friske urter.
Fyll en langpanne med gode rotgrønnsaker og krydderier, og legg kyllingen oppå.
Stekes til den er gjennomstekt, pensle gjerne med smør/krydderblandingen flere ganger underveis i stekingen.


#3

Inagh sa for siden:

Stikk en hel bråte hvitløksfedd rundtomkring under skinnet på kyllingen. Pensle den med smør, salt og pepper og stek den i leirgryte. :nam:




#6

Salt sa for siden:

:nemlig: Kylling med 40 fedd hvitløk. Og det er ikke så mye som det høres ut, for smaken blir ikke bitter når hvitløken bakes i ovnen så lenge. Den blir mild og utrolig god.


#7

Ma Dalton sa for siden:

Invitér til indisk kalas! Prøv "Oldemors mandelkylling" som du finner i denne artikkelen. Den er fantastisk god... :nam:

Og kok kraft av skrogene på kyllingene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.