bønna sa for siden:
Har brukt salat mye, men blitt blitt lei. Men har fått øynene opp for råkost! Det er jo kjempegodt! Idag har jeg raspet blomkål, med urtesalt, eddik og olje på.
Jeg tenker at gulrot også egner seg. Men hva annet? Noen ideer?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
bønna sa for siden:
Har brukt salat mye, men blitt blitt lei. Men har fått øynene opp for råkost! Det er jo kjempegodt! Idag har jeg raspet blomkål, med urtesalt, eddik og olje på.
Jeg tenker at gulrot også egner seg. Men hva annet? Noen ideer?
Rug sa for siden:
Kålrot er knall, samme med epler, kålhode er supert. Jeg lager av og til litt enkel dressing - bittelitt god olje, litt sukker, litt salt, litt pepper, litt surt, da holder eplene seg fine. Blander også i rosiner noen ganger.
Mei sa for siden:
Rødbeter, eple, gulrot og kålrot bruker vi. Hver for seg eller i blanding.
Enhjørning sa for siden:
Jeg pleier å lage en blanding av revet gulrot, reddik og kålrabi.
Det blir helt nydelig, for den krydrete reddiken balanseres perfekt mot søt gulrot og litt bitrere kålrabi.
Pegasus sa for siden:
Jeg fikk engang servert revet gulrot, med litt revet kålrot, og rosiner i. Det var faktisk veldig godt.
Salt sa for siden:
Coleslaw. :nam:
Hyacinth sa for siden:
Kupper tråden med to spørsmål:
Hvordan er råkost av rotgrønnsaker sånn karbomessig?
Kan man spise rå rødbeter?
Hondacrv sa for siden:
Appelsin (når de er gode), gulrot og rosiner bruker vi en del. Det er godt.
Dixie Diner sa for siden:
Åh, det er jo nydelig, det er lenge siden jeg har laget det.
Jeg pleier å bruke gulrot, eple og sitron (bare litt sitronsaft over), elsker det. Men her var det mange gode tips.
bønna sa for siden:
Avsporinger og trådkuppinger er velkommen :nikker:
Mange gode tips.
Men lurer på om dere bruker dressing på, eller spiser det "bart"?
Kanskje det holder med råvarene når det er sånn i svarene her.
Nextlife sa for siden:
Røbeter og eple med litt syrlig i (sitron, lime eller askorbinsyre)
Hondacrv sa for siden:
Eg brukar ikkje dressing. Syns det er godt utan.
silje sa for siden:
Vi fikk raspet rødbet til fisk flere ganger i Spania i sommer. Veldig veldig godt. Var nok syrnet litt med sitron eller edikk.
Så et matprogram i går der en laget råkost salat med; kål, gulrot, eple og toppet med ristede solsikkekjerner.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.