Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Må sjokoladekake i kjøleskap?

#1

Anda sa for siden:

Altså, jeg er endelig ferdig med langpannesjokoladekake. Med smør-melis-kakao-kaffe-glasur.

(Og digert, råsa hjerte, men det er ikke relevant.)

Det er ikke plass i kjøleskapet. Overlever den til i morgen ettermiddag i en kjeller som holder en 10-15 grader?

Prettyplease?


#2

jolie sa for siden:

Jeg pleier å dekke den med aluminiumsfolie og sette den i ovnen. Bare pass på at du tar den ut om du setter på ovnen ... btdt :flau:


#3

Acsa sa for siden:

Ja, absolutt! :)


#4

Pegasus sa for siden:

Kald kjeller er helt topp. Jeg pleier også å sette kaken i stekeovnen.


#5

Teofelia sa for siden:

Den klarer seg aldeles utmerket i kald kjeller. Den klarer seg fint på kjøkkenbenken også, hvis den må.


#6

Optimist sa for siden:

Jeg synes at sjokoladekake blir "ødelagt" når de settes i kjøleskap. Den blir hard og smaken endrer seg. Jeg legger aluminiumsfolie over langpannen og har den stående på kjøkkenbenken. Da holder den seg fersk og myk i 2-3 dager.


#7

Frøken V sa for siden:

Null problem å la den stå ute på benken noen dager.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg setter kakene på soverommet når det er bursdagsbaking på gang. Det er det kaldeste rommet i huset, for jeg liker å sove i kjøleskapstemperatur (men det blir "dessverre" ikke så kaldt).

Kakene holder seg helt fint da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.