Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rund form istedetfor lita langpanne?

#1

Ine sa for siden:

Hart lagd sjokoladekakerøre som er beregnet for liten langpanne. Vi har visst rydda den bort i flyttelasset. Blir resultatet bra om jeg bruker rund form 23-26 cm ca?


#2

Ine sa for siden:

Haster! ;)


#3

Isbjørn sa for siden:

Bare stek, men forleng steketiden med 30 minutter ca. Stikk i midten til det ikke klisser.


#4

Ina sa for siden:

Jeg tror 26 cm går fint. Jeg laget ROOM-gulrotkaka i rund form istedetfor liten langpanne i forrige uke, og der holdt det å legge på 5 minutt på steketida.


#5

Ina sa for siden:

Jeg tenker du må følge med steketida litt; sjekk med pinne underveis.


#6

Ine sa for siden:

Takk for tips! Det gjør jo ikke noe om den er litt klissen i midten heller.


#7

Isbjørn sa for siden:

Min erfaring er at sjokoladekaken bare blir bedre. Den blir tyngre og saftigere :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.