Mamma og pappa har 30-års bryllupsdag på mandag, så vi barn og svigerbarn skal overraske dem med kake og blomster på døra.
Jeg skal lage kake, og tenkte å lage red velvet med vanilla frosting og marsipanlokk. Men kan jeg lage kaka ferdig med lokk og det hele på søndag ettermiddag / kveld, og så bare la den stå i kjøleskapet (?) til dagen etter?
Tror ikke jeg får "fred" nok med en liten tass på 11 mnd hjemme til å lage kaka og dekorere den fint på mandag.....
Ja, det går helt fint. Jeg fyller/pynter alltid marsipankakene dagen før. Om du er redd for at den skal bli "svett" så setter du bare lokket på en papp-kakeeske over den i kjøleskapet.
Har aldri skjedd med mine kaker, så etterhvert har jeg droppet hele esken. Kakene blir en tanke blankere uten, men jeg gidder ikke bry meg. Spist blir de uansett, og jeg får mye skryt for dem. Ikke dynk sukkerbrødet før du fyller det.
Det har aldri vært noe problem her å lage kaken dagen før.
Jeg bruker mel til å kjevle ut marsipanen med i stedet for melis og det gjør at den holder seg penere.
Men det er viktig å bruke veldig lite og få børstet alt godt av for mel smaker jo ikke spesiellt godt. :hehehe:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.