Gå i en god helsekostbutikk og spør ja :nemlig:
Sjokolade finnes uten melk og uten sukker og uten soja, mange helsekostbutikker har smågodt som faller innenfor de kriteriene (obs på at lakris ofte har gluten)
Jeg holder meg også borte fra flere av tingene på listen din, og jeg har funnet meg tre alternativer til godteri:
Mørk sjokolade som jeg smelter i vannbad sammen med kokosolje og heller over masse hakkede nøtter. Jeg bruker 85% sjokolade som er helt uten melk og som jeg kjøper i helsekostbutikk.
Marsipan laget av 150 g skoldede mandler, 75 g valnøtt, 1 eggehvite og litt agavesirp. Dette kan dyppes i smeltet sjokolade.
Kuler som jeg ruller av en masse kjørt i blenderen bestående av mandler, dadler og kakaopulver.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.