Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elvelangs i fakkellys i Oslo - torsdag 23. september

#1

Tallulah sa for siden:

I fjor lovte jeg å minne folk på arrangementet i forkant, så here it goes!

Langs Akerselva fra Maridalsvannet til Oslofjorden blir gatelsyet slått av og det blir satt ut fakler, og underveis er det underholdning av ulikt slag. Det er en flott rute å ta med barn på, men vær oppmerksom på at man går i kø store deler av veien, og det tar dermed litt tid. Siden vi bor i nærheten pleier vi å bare gå noen hundre meter, og få med oss det som skjer der.

Skal man gå hele ruta anbefaler jeg varme klær siden det ikke går så fort, og gode sko. Det kan bli kaldt rundt anklene, så ullsokker er godt å ha.

Det er litt kronglete med barnevogn, på grunn av mye folk og trapper her og der (mest i Nydalen), men folk er behjelpelige med å løfte der det trengs.

Ta f. eks. Kjelsåstrikken til endeholdeplassen, og følg menneskestrømmen rett forover, eller ta 54 til Stilla og start der. Man kan også ta 37 og 30 til Nydalen, og gå derifra.

Fra flyeren:

Elvealver ved Stilla:

Fossen ved Mølla:

Grønland:


#2

Slettet bruker sa for siden:

Dette tror jeg at jeg må prøve å få med meg ungene på.


#3

Nina sa for siden:

T-banen til Nydalen er også en mulighet (rute 4,5 og 6 mener jeg). Gikk fra Nydalen til Sagene i fjor, og det var en veldig fin tur.


#4

Tallulah sa for siden:

Ja, t-banen glemte jeg! :svimmel:

Fakirshowet på Myraløkka er en hit hos oss.


#5

Nina sa for siden:

Fakirshowet er en hit hos oss også, Håvve Fjell & co i fjor var veldig bra, tror vi endte med å se det tre ganger.


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg husker ett år hvor elever ved Grefsen skole hadde laget en slags post apokalyptisk camp ala Mad Max under en av bruene ovenfor Nydalen, det var stilig. Tåsen skole stilte med et bittelite spøkelseskor i Nydalen, de var så søte! Og musikklæreren deres var den perfekte spøkelsesmann - lang og tynn på piano, med litt litt for kort dress, hvit ansiktsminke og bowlerhatt.

Jeg er jo stor fan av Nils Petter Molvær, så å få med seg han konsert på Stilla tror jeg er virkelig fantastisk!


#7

Divine sa for siden:

Å, så spennende. Selvsagt er torsdag den eneste kvelden denne uka jeg har noe annet fore. :mumle:


#8

Tjorven sa for siden:

Vi var på en tilsvarende vandring langs Alnaelva i forrige uke. Det var skikkelig stemningsfullt og anbefales på det sterkeste.


#9

Olifant sa for siden:

Koret til mannen skal synge så jeg håper inderlig det ordner seg med barnevakt til de minste så jeg og storepoden kan gå.


#10

Tallulah sa for siden:

Hvor hen da, Olifant?


#11

Olifant sa for siden:

Jeg er faktisk ikke sikker på hvor de skal stå i år. Skal høre med ham jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.