Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Monopol brettspill

#1

ItsOnlyMe sa for siden:

Har tenkt å gi Monopol brettspill i gave. Enkelt tenkte jeg, men oppdaget at det ikke var så lett likevel.... Det finst jo ørten utgaver/versjoner av dette spillet etterhvert. Hvilken versjon kjøper jeg?


#2

Flubby sa for siden:

Jeg har denne utgaven:


#3

Fløyel sa for siden:

Her er Her&Nå utgaven av Monopolet det som er mest poppis, med kort-terminal :)


#4

Neket sa for siden:

Vi har denne:

Også elektronisk så man slipper penge-styret. Hvis du har en ekstra-leker i nærheten, sjekk der - vårt kosta 99 kroner tror jeg.


#5

Skilpadda sa for siden:

Vi tynte gjennom den klassiske varianten med papirpenger (og de gamle, kjente gatenavnene), enda Poden helst ville ha med kredittkort. :knegg: I tillegg til nostalgien hos oss voksne (og at man ikke risikerer at kortleseren går i stykker), så er det veldig godt regnetrening å bruke papirpenger (og insistere på at Poden gjør alle utregninger). :jupp:

Vi har ellers et Star Wars-monopolspill stående også, som vi kjøpte til oss selv før vi fikk barn.


#6

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker best det helt vanlige originale, og det er det vi har også.


#7

ItsOnlyMe sa for siden:

Det finst jo så uendelig mange! Papirpenger blir det helst...nostalgi :hjerter: Rekner nesten med at jeg skal vere med på å spille det en eller annen gang også.

Noen som har prøvt dette? Ser Ringo har tilbud på det nå

Men dette har kanskje ikke papirpenger det..?


#8

Muskat sa for siden:

Vi har både med kortleser og papirpenger, og det er mye mer stas med papirpenger! Dessuten blir den som har banken etter hvert sittende og trykke på kortleseren i eninga. :gal: Det er moro en liten stund, men så blir det bare plagsomt. I tillegg er det mye morsommere å se papirpengehaugen sin fysisk vokse, enn å vite at man har mye penger på kortet sitt. Jeg ville gått for en klassisk variant. Og for all del ikke kjøp et sånt med f.eks. et Disneyslott i midten, det er bare i veien når man skal flytte brikker og sånt, og man ser jo bare halve brettet, resten er bak slottet.


#9

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Er det bare jeg som synes at monopol er et grusomt dårlig designet spill?


#10

PeggyO sa for siden:

Hva tenker du på? Er det selve spillet du ikke liker eller er det layouten?

Jeg liker monopol. Det er morsomt på flere plan, og det er en god opplæring i taktikk. Det kan spilles på mange måter og reglene kan tilpasses slik at man kan spille på ulike nivåer.


#11

ItsOnlyMe sa for siden:

Det er jo et morsomt spill?

Nå ser jeg i VG i dag at det monopolspillet jeg viser til lenger opp her, kom på 3.plass i en test (jada, tester tar jeg med en klype salt ;) ). Så da skal jeg kjøpe det i morgen :nikker:


#12

Svanen sa for siden:

Samme her, de ville ha med kort, men fikk den klassiske. Populært blant barna, men mor synes det er litt langdrygt å spille. :sparke:


#13

ItsOnlyMe sa for siden:

Den som jeg linker til skal vist vere en litt mer "actionfylt"-utgave...
Tror den er med papirpenger, men er litt usikker på akkurat det. Også skal det vere en slags elektronisk dings som holder rede på auksjonene..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.