Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på gulrotkake?

#1

Neket sa for siden:

Vi får gjester på søndag, og snill som jeg er blir det både middag og diverse kaker. Pga stramt program resten av helgen kunne jeg tenkt meg å bake den ene kaka i dag - og lurer på om jeg kan lage en gulrotkake i dag, og sette den i kjøleskapet frem til søndag? Jeg tenkte jeg skulle prøve denne oppskriften: trineblogg.blogspot.com/2009/08/gulrotkake-la-room.html

Jeg syns som regel kaker blir bedre etter en dag eller to, men det er sikkert ikke alle som er enige med meg, og jeg har jo ikke tenkt til å spise hele kaka selv.


#2

Bergensis sa for siden:

Den held seg fint i kjøleskap til søndag. Det er mi erfaring.

Men den er også fin å fryse ned.


#3

Benzo sa for siden:

Den holder seg fint i kjøleskapet. :nemlig:


#4

Neket sa for siden:

Så bra - da kan jeg lage den i kveld. Fryseren er full, så jeg kan ikke fryse noe som helst :flau:


#5

Bergensis sa for siden:

Du bør alltid ha plass til ei dyne, pute, kosedyr, ytterjakker og sånt i djupfrysaren.:nytt jungelord:


#6

Tjorven sa for siden:

Det går helt fint. Faktisk synes jeg min gulrotkake blir aller best når den får satt seg noen dager.

Jeg synes ikke engang at den trenger å oppbevares i kjøleskap hvis den lages i dag og skal serveres på søndag.


#7

Olifant sa for siden:

Enig med Tjorven. Den tåler helt fint to dager på benken. :riktig:


#8

Neket sa for siden:

På benken altså?

Men hva gjør jeg med kremen - lager jeg den på søndag, eller lager jeg den også i dag?


#9

Tjorven sa for siden:

jeg lager kaka og setter den på benken. Kremen kan lages nå, men bør da oppbevares i kjøleskap frem til søndag. Jeg gjør det ofte sånn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.