Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pokemonspill til DS

#1

Niobe sa for siden:

Poden sier han ønsker seg Pokemonspill til DS'en. Han har aldri sett Pokemon på tv og eier noe sånn som 10 Pokemonkort. Jeg antar han må ha sett spillet hos noen andre. Jeg har ikke peiling på Pokemon, og et kjapt søk avslører at det jo finnes mange forskjellige Pokemonspill til DS.

Hva kjøper man? Hva er forskjellen? Noen Pokemonkyndige her?


#2

Flubby sa for siden:

Du kjøper enten Pokemon Heart Gold eller Soul Silver. Det er de nyeste, og er klassiske, gode Pokemonspill. I tillegg følger det med en Poke-walker, en skritteller du kan laste inn en Pokemon på, og ta med deg hvor du går. Jo flere skritt den registrerer, jo flere muligheter åpnes for deg i spillet. Og man kan bytte pokemon med kompisen uten å ta hele DS'en med seg på skolen.
Sould Silver eller Heart Gold er også bytte-kompatibel, altså kan man linke til annen spiller man kjenner, enten via infrarød eller wlan for å bytte pokemon.


#3

løve70 sa for siden:

:nemlig: Det er disse som er de mest populære nå for tiden blant LilleVenn og vennene hennes.


#4

Niobe sa for siden:

Wow, Pokemonverden er mer avansert enn jeg så for meg! :knegg: Tusen takk for svar! Jeg er både opplyst og forvirret. :knegg: Hva er forskjellen på Heart Gold og Soul Silver, da?


#5

Karamell sa for siden:

Vi har et par tre spill og ungene skjønte ingenting i starten. All instruksjon i spillets gang er på engelsk. Men nå fikser de visst selv, selv om ingen av dem kan engelsk og bare en av de kan lese.


#6

ItsOnlyMe sa for siden:

Pokemon-spillene er gjevnt over litt vansklige har jeg fått inntrykk av... Men ungene lærer det kjapt på en eller annen måte likevel!
Usikker på hvilket som er best som "første-pokemon-spill"...så følger med her! ;)


#7

Flubby sa for siden:

Pokemon er egentlig rollespill, de er alle sammen ganske tekstbaserte, så de minste trenger en del hjelp for å komme i gang. Ingen spill er oversatt til norsk. Som første pokemonspill anbefales nyeste utgave av den originale ideen, da den er mest spillbar og kompatibel med andre Pokemonspill med tanke på utveklsling av pokemon og gjenstander. Heart Gold og Soul Silver er de nyeste spillene basert på den klassiske oppskrifta fra 90-tallet med Red og Blue.


#8

ItsOnlyMe sa for siden:

Noen "nybegynnere" som har prøvt pokemon på ds nå? Hvilket?


#9

Flubby sa for siden:

Jeg har spilt meg gjennom en del pokemonspill, og de er ganske like i formen, og spillprinsippene er de samme. For en helt fersk nybegynner anbefaler jeg fremdeles Soul Silver eller Heat Gold, de er helt klassiske spill, som er de enkleste å spille. Den største utfordringen er at de er så tekstbaserte - på engelsk. De minste trenger mye hjelp for å forså, men de klarer det selv etterhvert også.

Flubby aka "kuleste mammaen i gata som kan alt om pokemon" :knegg:


#10

ItsOnlyMe sa for siden:

Ok, Flubby! Den er grei. Da blir det ett av dem i julegave i år tenker jeg. Og ps. den kuleste mamma`n i gata,- det er ikke så værst å vere det ;) :humre:


#11

Flubby sa for siden:

En av guttene i klassen til eldstejenta sa det da Pokemonbølgen raste på det verste for 8-9 år siden, han var helt stum av beundring når jeg fortalte han hvilke trekk han skulle bruke for å grisebanke kompisens pokemon når de spilte en dag på N64 hjemme hos oss. Jeg har selvsagt levd på det siden :knegg:


#12

Niobe sa for siden:

Jeg må gjerne blir Pokemontrent, ja! Det spørs vel hvor lenge jeg kan leve på å være Mariodronning på både Wii og DS. :knegg:


#13

Joika sa for siden:

Dette har vært det minst brukte spillet her i huset. Årsaken er det Karamell nevner, at det er veldig mye instruksjoner og dialog på engelsk. Man burde kunne lese litt engelsk for å syntes dette er veldig morro. I alle fall er det sånn her i huset....

Flåklypa grand prix var veldig populært.

Flubby: Jeg har runda Bakuganspillet til poden og har fått heltinnestatus blant gutta i klassen hans. :knegg:


#14

ItsOnlyMe sa for siden:

Er Bakugan et alternativ til Pokemon? Hmmmm


#15

Guttemammis sa for siden:

Samme hørte jeg da en kamerat av eldste kjøpte seg det.
Her er Harry Potter, Starwars og Super Mario Bros poppis!


#16

Bayone sa for siden:

Her spilles Pokemon spill mye. Guttungen kan ikke engelsk men greier spillet selv. Tror han forstår instruksene uten å kunne lese dem. Eller så snakker de sammen med venner om spillet og får tips. Har gått med ganske mange timer på de spillene.


#17

ItsOnlyMe sa for siden:

Er det noen forskjell på pokemon soulsilver og heart gold?


#18

Flubby sa for siden:

Ikke egentlig. Du trenger begge for å samle alle pokemon, det finnes spesielle pokemon som kun forekommer i soul silver eller heart gold. Hvis en kamerat har ett av spillene, er det fint å kjøpe motsatt, så kan man bytte til seg pokemon man ikke kan fange selv :)


#19

ItsOnlyMe sa for siden:

Så ingen er kulere enn det andre, begge like popp?

Da ska jeg sjekke ut hva kompiser event, har/skal få. Greit å samkjøre litt da ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.