Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan halvtint fårikålkjøtt legges i gryta?

#1

Elisabet sa for siden:

Jeg ser nå at kjøttet ikke rekker å tine ferdig til jeg må sette på middagen. Kan jeg putte kjøttet oppi allikevel og bare koke gryta 1/2 time lenger eller noe sånt? Blir det bra?


#2

United sa for siden:

Ja, det går bra. Men for å unngå at kålen koker helt bort, kan du legge den i litt etter kjøttet.


#3

Elisabet sa for siden:

Men det går jo ikke når jeg skal legge lagvis hele veien?


#4

United sa for siden:

Bare å lette litt på kjøttet og putte kålen innimellom. Rot litt forsiktig rundt. Du skal jo ikke vente til kjøttet er kokt og løsner fra bena, kun 20-30 minutter.


#5

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg pleier aldri å legge kjøtt og kål lagvis, jeg liker ikke hjelkokt kål, så jeg koker kjøttet en times tid først, og så legger jeg kålen på toppen og koker ferdig. Det blir jo kokt åkke som, og det er bare å røre forsiktig om før serverign, så ligger det hulter til bulter igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.