Jeg skal lage tapas til 20 damer neste helg og er litt usikker på hvor mye jeg skal beregne. Foreløpig står dette på menyen:
Albondigas med tomatsaus (oppskriften er på 20-25 stk).
Serranoskinke
Scampi med hvitløk og chili
Grønnsakspai (stor form)
Pastaform med kjøtt og soltørket tomat
Potetsalat med olje og balsamico
Lakseruller
Kyllingklubber
Grønn salat
Sushi (kjøper en familiemeny)
2-3 oster med chutney og kjeks
Foccacia
Aioli
Scampi ville jeg ha ville ha ligget i marinaden fra dagen før. Og så stekt de i det jeg skulle ha servert dem. Passet på å steke i mange omganger, så dem blir stekt og ikke kokt i pannen...
Aiolien kan gjerne lages dagen før.
Kjøttboller og kyllingklubber kan man også lage dagen før. Og bare varme opp ved servering. Men selvfølgelig best nystekte ;)