Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tapas til 20 personer

#1

MegaMie sa for siden:

Jeg skal lage tapas til 20 damer neste helg og er litt usikker på hvor mye jeg skal beregne. Foreløpig står dette på menyen:
Albondigas med tomatsaus (oppskriften er på 20-25 stk).
Serranoskinke
Scampi med hvitløk og chili
Grønnsakspai (stor form)
Pastaform med kjøtt og soltørket tomat
Potetsalat med olje og balsamico
Lakseruller
Kyllingklubber
Grønn salat
Sushi (kjøper en familiemeny)
2-3 oster med chutney og kjeks
Foccacia
Aioli

Karamellpudding til dessert (lager min far :)).

Blir dette nok? Og hva kan jeg lage på forhånd?


#2

Jenna sa for siden:

Mmmmmm!


#3

Eia sa for siden:

Det ser ut til å være mer enn nok, etter min mening. :nam:

Jeg ville laget aïolien, potetsalaten og grønnsakspaien på forhånd. Kjøttbollene også. Og gjort klar pastaformen og kyllingklubbene for steking.


#4

Nextlife sa for siden:

Du kan vel egentlig lage det meste på forhånd (typ dagen før), bortsett fra foccatia og salat.


#5

Nessie sa for siden:

:nam:

Det så deilig ut!

Jeg tror det blir nok.


#6

Frøken V sa for siden:

hørers ut som at dette skulle holde i massevis.

Scampi ville jeg ha ville ha ligget i marinaden fra dagen før. Og så stekt de i det jeg skulle ha servert dem. Passet på å steke i mange omganger, så dem blir stekt og ikke kokt i pannen...
Aiolien kan gjerne lages dagen før.
Kjøttboller og kyllingklubber kan man også lage dagen før. Og bare varme opp ved servering. Men selvfølgelig best nystekte ;)

Tips er å ha masse brød!!!


#7

Mei sa for siden:

Nam nam!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.